Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 51 of 56 FirstFirst ... 414950515253 ... LastLast
Results 501 to 510 of 553
  1. #501
    Master jorgeultra's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Rio de Janeiro
    Posts
    482
    Rep Power
    752

    Default

    Did you do all the installation (data.zip, ux, sys.txt and apk) on your device's internal memory ?
    It is also important to have the most recent global_cfg file.

  2.    Advertissements


  3. #502
    Banned
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    EU
    Posts
    24
    Rep Power
    0

    Default

    @mikaaa

    The ski.zip plug is responsible for this

    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #503
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Old oak tree
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    @jorgeultra: did that. Nexus 7 (2012) doesn't have a card slot, only internal memory. Regarding global_cfg.zip version is 775014, and I think it's recent enough.
    Can't figure out what's wrong
    Last edited by Boki_Srb; 26th July 2020 at 01:37 PM. Reason: approved

  5. #504
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ni
    Age
    50
    Posts
    5,651
    Rep Power
    3688

    Default

    Problem with graphic driver
    Try with and tell me result:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Standard Primo is working or not?
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  6. #505
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Old oak tree
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Primo and Luna are working fine with Here 2019.Q4 packages.
    I was trying to install that version of Nextgen as I use it on my phone and other tablets, for more convenience.

    Seems like I'll stick with Luna since seems more responsive.

  7. #506
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    U A E
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    help problem the sound not working of speed cameras for igo world in the Android 10 system

    Hello. I have a Chinese car screen running Android version 10 and all navigation programs work efficiently except for the Igo world program. The problem is that the radar icon appears but without sound, although the same version works on the old versions of Android. I tried all the methods and searched a lot in the Internet and did not I find a solution to this problem, so please help me
    System File
    Spoiler: sys
    Code:
    Please Login or Register to see the links


    Program version: iGO World 9.18.27.736653
    Last edited by Boki_Srb; 5th December 2020 at 06:42 PM. Reason: spoiler, code...

  8. #507
    Master
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Germany
    Posts
    379
    Rep Power
    486

    Default

    A lot of junk in your sys.txt.
    Make a backup of your sys.txt
    Do a fresh installation and let the app create its own sy.txt

  9. #508
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    colombia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone.

    So, I've been having a blast configuring my S100 (WinCE 6) unit and came across an issue.
    When trying to use iGO Primo Nextgen (Mappy or any other), my maps for Colombia 2019 Q2 Here won't work.
    I have used the compiled list of licenses from this site (Cserrobi's last update), to no avail.

    Using iGO License Explorer, I went through all the licenses and not a single one licenses Colombian maps.

    So, my question is, Are there any Colombian Nextgen licenses for Here 2019 or TomTom 2020?.

    I'm currently using iGO Primo, since there's no licensing problem with that one, but I'd really love to be able to use Nextgen.

    Thank you very much in advance.

  10. #509
    iGO Enthusiast NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    NEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONSNEWBIE [and THE OTHERS :)] PROBLEMS with NG INSTALATIONS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Ni
    Age
    50
    Posts
    5,651
    Rep Power
    3688

    Default

    There are very few or no exists licenses for WinCE NG.
    Use Primo and enjoy.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  11. #510
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    colombia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you very much for your answer.
    Ill keep using Primo, its still much better than Sygic IMO.
    Last edited by Boki_Srb; 14th January 2021 at 07:44 PM. Reason: removed unnecessary quote

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •