Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 55 of 55
  1. #51
    Member + North American Branding (work in progress) zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    50
    Rep Power
    23

    Default

    I'm waiting for my GPS to arrive in the mail, so I can't recall much until I get going on it again. I believe IGO makes the poi-visibilities if it isn't already set as a default inside the branding.zip. I had a test gps, but it no longer functions.


    I believe the 0 is off, and the 3000, 5000 etc is the distance. Look at a particular gas station icon and the the visibility in the igo GUI. Then take a look at your poi_visibilities and you will see the changes.

  2.    Advertissements


  3. #52
    Member + North American Branding (work in progress)
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    NA
    Posts
    56
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by zzyzxroad View Post
    I believe the 0 is off, and the 3000, 5000 etc is the distance. Look at a particular gas station icon and the the visibility in the igo GUI. Then take a look at your poi_visibilities and you will see the changes.
    Ok. That makes sense. I will experiment with it. However, for the following 2 lines:

    Petrol_StationUltramar|turbo|0|0
    Petrol_StationUni-Mart|ultramar|0|0

    Would you know the link between ultramar and turbo or Uni-Mart and ultramar?
    Why is ultramar named twice?
    Are the names case sensitive(Easy to check but if you know, it would same me time)?

  4. #53
    Member + North American Branding (work in progress) zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    50
    Rep Power
    23

    Default

    I'm not sure why the names got scrambled. As long as the right icon for the gas station is being showed.

  5. #54
    Member + North American Branding (work in progress)
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    NA
    Posts
    56
    Rep Power
    7

    Default

    I have made a successful branding just for all the NA gas stations and it works perfectly except for a small detail. On the map, if I press on any gas station icon(displayed with the right icon) and look at the detail screen, the icon displayed in the detail screen is different than the one on the map. The detail screen always displays the first icon of the icon strip used in the branding.

    I am reluctant at continuing converting your original branding file as it would be a lot of work to fix later. Until I learn how to fix this, I will not continue to convert any new categories(restaurants/etc). I have asked for help here
    [Only registered and activated users can see links. ] but so far nobody replied.

    Remember, my branding works for NextGen, not sure for primo. I could send you my branding if you want to play with it.

    As soon as I know how to correct this, I could finish the branding for all NA categories within 2 days.

  6. #55
    Member + North American Branding (work in progress) zzyzxroad's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Canada
    Posts
    50
    Rep Power
    23

    Default

    I'm going to hook up a car GPS to a battery in my office and see if I can come up with a solution. The first thing I want to tackle is getting mine to work in 2.4, then I'll definitely work with your NextGen to get it working there.

 

 
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.