Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Malonia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default I have problem with resolution 1920x1080

    Hi, i changed resolution in sys.txt to 1920x1080, igo primo starts normally but when it load i can only see 1/4 of screen in the left corner, Can somebody help me?

    Theres my sys.txt:
    Spoiler: sys

    [android]
    ;fullscreen=1
    ;tablet=0
    ;has_physical_home_button=1

    [device]
    type="android"

    [rawdisplay]
    highres=1
    driver="engine"
    screen_xy="800_480:1920x1080/1080x1920"

    [folders]
    linked_root_list="/sdcard2/iGO /storage/iGO /storage /sdcard/iGO /sdcard/sd/iGO /sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/iGO /storage/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /ext_card/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/extSdCard"
    has_secondary_root=0
    ;secondary_app="android_linked_root"
    ;user_backup_path="android_linked_root"

    [gps]
    set_messages=0
    location_net=1
    location_gps=1
    accuracy_workaround=1
    background_navigation=1

    [interface]
    skin="ui_android"
    capture_to_jpeg=1
    clearcity=1
    show_tmc_eventlist=1
    show_detailed_posinfo=1
    show_bugreport=0
    extra_settings=1
    show_minimize=0
    vga=1
    save_checksum=0
    drive_carefully=0
    defaulttilt3d=7600
    exit_on_restart=0
    collect_statistics=0
    laneinfo_signpost_enabled=1
    minzoom2d=50
    maxzoom2d=6000000
    mapfontscale=180
    max_flag_distance_3d=2000
    show_phone=1
    show_wifi=1
    show_programs=1
    show_tmc_eventlist=1
    shutdown_time=0
    start_navigation_time=5
    imei=000000000000000

    [loading]
    show_progressbar=1
    show_statustext=0
    ;loading_bmp=loading_2.bmp
    ;progressbar_bmp=loading_progressbar_2.bmp
    ;progressbar_end_bmp=loading_progressbar_end_20.bmp

    [feature]
    back_button=1
    signpost_coloring=1
    contact_poi=0 ;Expel contact from the search-favorites
    roadblocking=1

    [modules]
    ITMC_STATION_SELECTOR="TMC_STATION_SELECTOR_NULL"
    IFM_STATION_CACHE="DUMMY_TMC_STATION_CACHE"
    Last edited by Boki_Srb; 20th May 2017 at 09:57 PM.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    123
    Rep Power
    51

    Default

    Change this in sys.txt:

    [rawdisplay]
    force_renderer="RENDER_MOYA"
    driver=ENGINE
    screen_xy="auto"
    combine_dirty=0
    highres=1 ;highres = 1 ONLY for full HD devices
    double_screen=1
    show_cursor=0

    Delete folder save and run igo.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Malonia
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Still same problem
    Spoiler: pic
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 20th May 2017 at 09:58 PM.

  5. #4
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    In my bed
    Posts
    123
    Rep Power
    51

    Default

    try:
    [android]
    fullscreen=1
    ;tablet=0
    ;has_physical_home_button=1

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.