Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 87
  1. #31
    Important User sys.txt Descriptions
    sys.txt Descriptionssys.txt Descriptions
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    733

    Default

    Quote Originally Posted by SOYEL1 View Post
    Maybe this is just a wild guess, but even though you edited the line, the ";" is a commented line so try removing the ";" before the line you want to use, and put one before the ones you don't need.
    Buddy - sorry - look this post [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #32
    Important User sys.txt Descriptions
    sys.txt Descriptionssys.txt Descriptions
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    733

    Default

    Quote Originally Posted by Danilone19 View Post
    It doesn't work
    When starting it says:

    Rawdisplay Info
    Driver: SURFACE_ENGINE
    RLandscape PDA: 0
    *** note I added also the line "show_rawdisplay_info=1" in debug *****

    Then, in a second page
    ERROR
    User interface resolution [1440 x 2560] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application.

    Then crashes.
    Any further suggestion???
    Thank you and
    Best regards
    Danilo
    Buddy look this post and all topic -> [Only registered and activated users can see links. ]

    NEXUS 6 and NOTE 4 They have the same native resolution 2560x1440.
    Read the solution proposed to the Doperman and use at home.
    The program download with a post ->[Only registered and activated users can see links. ] install it and go carefully.
    PS. Read the whole topic, and how to further'll have a problem - write

    regards wojpen

  4. #33
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    hungary
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi all, is it possible to disable the "GPS Signal Lost" voice while driving in a tunnel?
    I know parameter gps_signal_lost=0, but this disable in entire application. Any idea?

  5. #34
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Cantý (CO) Italy
    Posts
    20
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    Buddy look this post and all topic -> [Only registered and activated users can see links. ]

    NEXUS 6 and NOTE 4 They have the same native resolution 2560x1440.
    Read the solution proposed to the Doperman and use at home.
    The program download with a post ->[Only registered and activated users can see links. ] install it and go carefully.
    PS. Read the whole topic, and how to further'll have a problem - write

    regards wojpen

    Hi, I followed your suggests and installed the 9.6.29.483387
    Now it works on full screen, very satisfied Thank you
    Only a problem: every time it starts, it starts from scratch - it doesn't retain the settings Probably the folder where the settings is stored hasn't been created or the write permissions are not ok - How to solve?
    Thank you again

  6. #35
    Important User sys.txt Descriptions
    sys.txt Descriptionssys.txt Descriptions
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    733

    Default

    2 questions:
    1.Change something in sys.txt?
    2. Where you have installed the apk - SD? Internal storage?

  7. #36
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Cantý (CO) Italy
    Posts
    20
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by wojpen View Post
    2 questions:
    1.Change something in sys.txt?
    2. Where you have installed the apk - SD? Internal storage?
    1.I used the full_HD sys as is, no change ( only renamed sys.txt)
    2.I installed in SD, path is /storage/extSdCard/iGO
    best regards

  8. #37
    Important User sys.txt Descriptions
    sys.txt Descriptionssys.txt Descriptions
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    733

    Default

    Quote Originally Posted by Danilone19 View Post
    1.I used the full_HD sys as is, no change ( only renamed sys.txt)
    2.I installed in SD, path is /storage/extSdCard/iGO
    best regards
    Hello,
    You have two choices:
    1 - simple - installing the apk. in the internal memory and everything works as it should, either:

    You're making the following changes:
    I. The internal memory you create a new folder called "Primo"
    1. sys.txt file change the following entries:
    See you change the folder's final entry:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    on
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Attention:
    "/ Storage / emulated / 0 / Primo" - this is your path to the folder "Primo" in the internal memory. (This, you see it's my SONY Z2).

    In the folder Primo create 3 subfolder:
    save
    content
    captures

    In the folder "content" - create subfolder - speedcam and copy the file there speedcam.
    The path to the folder captures enter into sys.txt to the [debug], or specify another folder in the file Pictures (there make a folder to save screen captures's program)
    You can - if you need to save your POIs) create yet folder content / userdata

    Remember - all the data you want to save, or saves them during the work program - must be in the internal memory of "Primo" Folder.
    It will be worked ok.
    regards wojpen

    PS.
    First, uninstall the apk. and clear remnants of the previous installation
    Last edited by wojpen; 7th June 2015 at 09:55 PM.

  9. #38
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Cantý (CO) Italy
    Posts
    20
    Rep Power
    21

    Default

    @wojpen
    Yours suggestions worked.
    Now it saves settings.
    Thank you again and
    Best regards
    Ciao

  10. #39
    Member
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Cantý (CO) Italy
    Posts
    20
    Rep Power
    21

    Default

    Hi,
    Another issue with 9.6.29.483387.
    When in 3D view, streets are drawn correctly on screen.
    When in 2D view, either vertical screen or horizontal, the streets that are "behind" the current position (or "below" as you prefer) are drawn up to the top of the screen and mess it up. See attached. Settings as in my previous post.


    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #40
    Important User sys.txt Descriptions
    sys.txt Descriptionssys.txt Descriptions
    wojpen's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Polska
    Posts
    1,000
    Rep Power
    733

    Default

    Mate:
    add. for your sys.txt this comand:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    regards wojpen

    Last edited by wojpen; 12th June 2015 at 07:45 AM.

 

 
Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.