Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 17 of 17 FirstFirst ... 7 15 16 17
Results 161 to 167 of 167
  1. #161
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    SDF
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi! Is it possible to display the altitude somewhere in navigation mode ?

    Edit: I will reply to my self. The term "height" confused me for 2D/3D button. In fact, it is the altitude.

    Anyway, thanks a lot for you work! Very good skin!
    Last edited by boybat; 21st June 2016 at 11:45.

  2.    Advertissements


  3. #162
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    New Zealand
    Age
    59
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I can't seem to find a New Zealand license file and would the HERE NZ maps files work ok with this.
    Thanks for any help.

  4. #163
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    italy
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hi guys,first thanks for everything. so i have it same problem like someone here with tmc not working,i have downloaded sys.txt from post #133 and is working now,but iGO now is not loading anymore fast,he show me 2 or 3 times reading IMEI,slow loading,any help?
    ------------------------------------------------------------------------
    already found how
    add to sys.txt

    [android]
    getdeviceid_trycount=0

    [debug]
    imei="android.os.Build.SERIAL"
    Last edited by mariusx; 15th August 2016 at 19:27.

  5. #164
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Ελλάδα
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    hello
    i have problem with speedcams, i can't see them on the map..... i moved the file to internal/external and nothing happend and in the sys file everything ok.
    please help

  6. #165
    iGO Moderator iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    iGO NextGen AvicSync - Fast Loading - 3 seconds
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    875
    Rep Power
    221

    Default

    Welcome to forum Mr.Avgoustis
    Please, read first:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    and
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #166
    Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Nederland
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    I had my user poi in igo primo wince no problem.
    Now I switched to this NextGen Igo Android, and don't see them. I have them in Igo_Avic/Content?userdata, anyone have experience with this.

    it is oke now, install on internal mem
    Last edited by larofly; 7th September 2016 at 15:16. Reason: soved

  8. #167
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    489
    Rep Power
    174

    Default

    This version is obsolete now. Please find my new post.

    [Only registered and activated users can see links. ]


    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 17 of 17 FirstFirst ... 7 15 16 17

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.