Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Pristina
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default Problem with Zenec NC 520 - GPS MAPS

    Hi,

    I am new in this forum but as I can see there are lot of those who are willing to assist and help.

    My problem is with Zenen NC520 as I do not have maps for it.

    in these settings, would like to ask whether someone can help.

    Best
    Nebojsa

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,315
    Rep Power
    318

    Default

    If your current navi version works entirely from SD than you have slight chance for a "free" update, but if the navigation executable is on the internal memory than I think we can't help you much. So for the start check your files on the SD (if it is even present) and post some screens here.
    Last edited by janch; 19th November 2017 at 07:39 PM.

  4. #3
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Pristina
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    What is happening is when I put SD card it starts to load and then just stays like that - as shown in the second picture
    [Only registered and activated users can see links. ]


    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Pristina
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #5
    VIP Master Problem with Zenec NC 520 - GPS MAPS
    Problem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPS

    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Home
    Posts
    146
    Rep Power
    140

    Default

    This don't look like as it is the software from the original Zenec sd card.
    The pictures showed in post #3 are not generated by the software which is on this sd card.(These show another loading screen)
    So it look like the navigation executable is on the internal memory like mentioned in post #2

    Whats happening when you startup without sd card inserted.

  7. #6
    iGO Moderator Problem with Zenec NC 520 - GPS MAPS
    Problem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    47
    Posts
    3,171
    Rep Power
    2236

    Default

    It is software from forum, Zenec iGO8.
    When started without card, nothing happens. Car unit don't have software in it.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

  8. #7
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,315
    Rep Power
    318

    Default

    I also doubt that his current version is factory installed, because there is a .mscr script present which usually isn't a part of the original navi configuration.

  9. #8
    Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Pristina
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    Pictures shows software downloaded from forum. Original card that I found later even do not load at all and the unit upon inserting in device shows bad card. On the other hand other files(MP3, WMV, etc), installed on another MicroSD card with adapter, unit opens without any difficulties giving me signal that card reader is functional.

  10. #9
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    1,315
    Rep Power
    318

    Default

    So it's clear to me that software runs completely form SD card and your current version is somehow corrupted and it won't load. What you have to do is to copy Primo for wince to an SD card and rename Primo folder and Primo.exe to navigation\navigation.exe

  11. #10
    iGO Moderator Problem with Zenec NC 520 - GPS MAPS
    Problem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPSProblem with Zenec NC 520 - GPS MAPS
    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    47
    Posts
    3,171
    Rep Power
    2236

    Default

    I must add some info:
    I sent him all packages that are tested to some other Zenec devices. "Original" Zenec (cr*ck*d of course), iGO8 for Zenec and Primo for Zenec. All are originally from German forum and all are proved. But, on his device, not functioning, don't know why.
    Before asking a question, know it's already discussed here and at 99.9% is not unique. Use search.
    NO ONE IS A SEER, READ (click on): [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!
    [Only registered and activated users can see links. ] <- Click!

    Spoiler: obs
    Many questions become very arduous, a lot of time chewed deja vu...Since we have lost all the year of work and effort, many people have no will to answer the same questions again. Me neither. Use a search, please.

 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •