Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 53
  1. #31
    Member +
    Join Date
    May 2012
    Location
    away
    Posts
    48
    Rep Power
    44

    Default

    For me TransAlpine v4 PRO works in BaseCamp without problems.

    In my EDGE 800 after unlocking with GIMGUNLOCK v.0.3 there comes up a message: "Map is not authenticated", but nevertheless, the map is shown in simulation mode on the device. Routing not checked yet.

    According to my impression, there are less POIs and less information in the POIs (no Tel.-Nr. e.g.) in comparison to Transalpine 2012 Pro.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Master Garmin TransAlpine v4 PROGarmin TransAlpine v4 PRO dirtbikermp3's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Fichtelmountains.de
    Posts
    80
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by dirtbikermp3 View Post
    In the internal memory is only the original Garmin OSM Cycle map. (no changes than delivery)
    On SD-Card are only four OSM maps.
    Seems the reason for the "cannot unlock maps" message on Edge 1000 ist the last release of the OSM openmtbmap whith is Unicode and not GTA v4

    Problem postet here:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    I will test the new verson of non Unicode openmtbmap or better the GTA without this OSM
    Last edited by dirtbikermp3; 1st July 2014 at 04:32 PM.
    GPS-Devices: serveral Garmin, Samsung Galaxy, Audi MMI

  4. #33
    ☼ADMIN☼ Garmin TransAlpine v4 PRO
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    21,262
    Rep Power
    4659

    Default

    or rename it in folder: different extension
    l9ebnsm
    You have to navigate to get to the good.

    [Only registered and activated users can see links. ] Password for my files: gpspower.net
    Galaxy S5 Kitkat 4.4.2 / Nuvi1200->1250 / Nuvi3790T->34xx / Nuvi 2200 / Nuvi 66 / Oregon 600

  5. #34
    Master Garmin TransAlpine v4 PROGarmin TransAlpine v4 PRO dirtbikermp3's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Fichtelmountains.de
    Posts
    80
    Rep Power
    58

    Default

    Succsess, the [Only registered and activated users can see links. ]ist working fine on Edge 1000 - reason for the message was really an Unicode OSM map - the new version of [Only registered and activated users can see links. ] from today is working now too.

    Good work from Cnfhbr :-)

    But now the question ist how to unprotect maps generally - possible with CN too?
    Last edited by dirtbikermp3; 1st July 2014 at 05:06 PM.
    GPS-Devices: serveral Garmin, Samsung Galaxy, Audi MMI

  6. #35
    Master Garmin TransAlpine v4 PROGarmin TransAlpine v4 PRO dirtbikermp3's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Fichtelmountains.de
    Posts
    80
    Rep Power
    58

    Default

    Quote Originally Posted by felixcatz View Post
    Garmin TransAlpine v4 PRO isworking fine with Garmin Basecamp but NOT in Garmin GPSmap 64s (Also not working unlocked Version )What I am doing wrong ?Thanks
    Are you using the openmtmap too? When yes try new version from today whith now is working with new devices again.

    (read my posts on top)
    GPS-Devices: serveral Garmin, Samsung Galaxy, Audi MMI

  7. #36
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    ;lkj;
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    @hard69:
    Have you tried the "[Only registered and activated users can see links. ]"? Does it give you the same error message?
    It seems to be working on Edge 1000.
    Last edited by kecs; 1st July 2014 at 09:31 PM.

  8. #37
    Member +
    Join Date
    May 2012
    Location
    away
    Posts
    48
    Rep Power
    44

    Default

    @kecs

    Now I have tried the unprotected GTA v.4 too, the situation is the same as with normal GTA v.4 on EDGE 800:

    There appears the message: "Map is not authenticated", but -oh wonder- , the map is shown in simulation mode on the device and works.
    Routing is working normal too.
    Last edited by hard69; 2nd July 2014 at 03:00 PM.

  9. #38
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    lithuania
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Garmin GPSMAP 64S unptotected working, no messege

  10. #39
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Austria
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    @kecs
    Now I tried the unprotected version from Cnfhbr -this Version is ok in Gpsmap 64s and run fine-Thanks

  11. #40
    Junior Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    lithuania
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Unprotected version working ok. Garmin 64s firmware 3.10

 

 
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.