Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Junior Member The Boss's Avatar
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Denmark
  Age
  50
  Posts
  8
  Rep Power
  0

  Smile Danish guide to instal GarminMobileXt on Symbian S60

  Now that I have got it to work, I would like to help other people from Denmark with this little guide on, how to install it. Hope some people will find it usefull

  Installation af Garmin Mobile XT på Symbian S60


  1. Koble mobilen til pc ved hjælp af USB kablet og vælg DATATILSTAND. Så står mobilen registreret som harddisk.
  2. Gå til mappen på din pc hvor programmet ligger. Højreklik på programmet der hedder: GarminMobileXTfor SymbianS603rdEdition_50010 og vælg: udpak filer og vælg så, at den skal pakke dem ud og lig dem i roden af hukommelseskortet i mobilen. (se i øvrigt punkt 9 angående download af program)
  3. Når den er færdig med at pakke ud, så tjek at mappen som hedder Garmin ligger i roden. Den laver sikkert en mappe der hedder:GMobileCard. Hvis den har lavet denne mappe, så åben den træk Garmin mappen ud af den, så den ligger i roden.
  4. Træk nu Det Map sæt du vil have på mobilen over i roden af Garmin mappen på mobilen. Det er en IMG-fil og den hedder: gmapsupp. (Se i øvrigt punkt 10 for ydrliger info omkring download og udpakning af maps)
  5. Koble mobilen fra pc(Husk og brug: Sikker fjernelse af hardware) inden du kobler den fra. Gå ind i mobilen filmanager og gå ind til Garmin mappen og vælg at kør/installere filen: GarminMobileXT.sis. Nu installeres programmet.
  6. Nu er programmet installeret, så nu skal vi have unlocked prg. og maps. Start programmet og følg instrukserne og vælg Dansk sprog og stemme(stemmen kan nok ikke vælges endnu). Du skal ikke vælge gps da du ikke endnu kan vælge den interne gps før programmet er unlocked. Gå ind i : indstillinger > om og noter card-id. Det er på 10 cifre. Gå ud af Garmin igen.
  7. Start Garmin Keygen v1.5 by Jetmouse. Kør programmet for at få unlock koden. Indstast din card-id nr ind der hvor der står Unit-id og vælg Garmin MobileXt og tryk generate. Kopier koden med din mus og start Notepad op på pc. Indsæt koden og vælg: Gem Som… Vælg All files og gem dokumentet så det hedder: SW.UNL. Lad keygenerator stå åben og gå nu ned i: Select Map Product og vælg det map som du har lagt på mobilen. Er det ikke der så vælg <custom mapset>. Nu kommer der et nyt vindue op og her taster du 284 under map-id og tryk OK. Tryk nu Generate og kopier din map kode(den er på 25 cifre). Åben Notepad og indsæt koden og vælg: Gem Som… Vælg All files og gem dokumentet så det hedder: GMAPSUPP.UNL.
  8. Tilslut mobil igen for at overføre de 2 Notepad dokumenter med software-unlock kode og maps-unlock kode. Lig de 2 notepad dokumenter i Garmin mappen på mobilen og start Garmin op igen. Nu kan der vælges intern gps og maps skulle kunne ses.
  9. Her er et direkte link til at hente selve programmet Garmin MobileXT for symbian: [Only registered and activated users can see links. ] Der skulle komme en boks op med direkte download. Vælg Gem og lig det i en ny mappe med navnet Garmin. Så er det hele samlet.
  10. Her er linket til siden med de mange maps fra Samsung. Det er hurtig at hente fra: [Only registered and activated users can see links. ] Vælg fanen med Maps – vælg hvilket kort du vil have tryk download og scroll ned på den side der kommer frem og tryk Accept og så kommer download boksen frem. Det er hurtig at henter derfra. Når du har hentet filen er det vigtig AT DU IKKE VÆLGER KØR, MEN VÆLGER UDPAK HER. I den nye mappe som den laver, når den pakkes ud(Min hedder Maps) ligger der nu 4 mapper som hedder: GMobileCard, img, wm, og WM.files. Det er kun mappen img vi skal bruge. Inde i den er der en fil som skal flyttes over i Garmin mappen på mobilen.
  11. Vi skal også have den danske stemme med. Den kan findes her på sitet, blot søg på Garmin Voices. Lav en mappe i Garmin mappen der hedder VOICE og lig lydfilen der i. Så skulle man kunne vælge Dansk stemme.

  Håber i kan bruge det.

  Hope it is ok for you Catymag, that I have made this guide.

 2.    Advertissements


 3. #2
  Junior Member
  Join Date
  Mar 2009
  Age
  42
  Posts
  1
  Rep Power
  0

  Default

  Hej The Bossa

  Dit link til at hente programmet, det virker ikke.

  Har du mulighed for at ligge det op igen eller?

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •