Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Question Maps are white blanks in mapsource... How to fix that?

    Hi ppl, I'm trying to have some maps before buying a Garmin gpsmap 60csx and tried a lot of tutorials here in noeman since the day I registered here.

    I've downloaded:

    Mapsource 6.16.3 and patched it - It works
    Garmin_kgen_1.5+Fix - It works
    ToponavV23 quebec province - It's unlocked but I only see a rectangular white blank
    Nord50kv1 - It's unlocked but I only see a rectangular white blank
    MapSource Maps Compatibility- The 2 maps are OK

    I don't know what to do to make it works and I also don't know anymore wich tutorial to find. So I'm stuck.

    I need this for my ski-doo because I ride alone and there's so many backcountry trails and lakes here. I really need to know where I am if something bad happen.

    Thank you very much!

  2.    Advertissements


  3. #2
    ☼ADMIN☼ Maps are white blanks in mapsource... How to fix that?
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    19,130
    Rep Power
    4767

    Default

    If you dont have any other maps installed in your Mapsource , download and install this map
    300-4525-wwtopo_install.rar (78,6 MB)
    [Only registered and activated users can see links. ]
    After installing it you'll be able to see those maps, but be patient they'r slow in loading in Mapsource
    l9ebnsm
    You have to navigate to get to the good.

    Galaxy S5 Kitkat 4.4.2 / Nuvi1200->1250 / Nuvi3790T->34xx / Nuvi 2200 / Nuvi 66 / Oregon 600

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Case closed!

    It was a code 18!

    (The problem was at 18'' from pc...)

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hey folks,

    I have a similar problem. My topo map only shows up as a beige rectangle, everything else is blank...
    NB. This is the only map i have installed?
    Just wondering why i would have to install another map to fix this prob as catymag mentioned below?

    Quote Originally Posted by catymag View Post
    If you dont have any other maps installed in your Mapsource , download and install this map
    300-4525-wwtopo_install.rar (78,6 MB)
    [Only registered and activated users can see links. ]
    After installing it you'll be able to see those maps, but be patient they'r slow in loading in Mapsource
    I will download the map if it will fix the problem.
    Cheers,
    Finnius

  6. #5
    ☼ADMIN☼ Maps are white blanks in mapsource... How to fix that?
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    19,130
    Rep Power
    4767

    Default

    put details at max and zoom in
    l9ebnsm
    You have to navigate to get to the good.

    Galaxy S5 Kitkat 4.4.2 / Nuvi1200->1250 / Nuvi3790T->34xx / Nuvi 2200 / Nuvi 66 / Oregon 600

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.