Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Master nenadsen's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    φ ,λ
    Posts
    176
    Rep Power
    158

    Android CoPilot GPS 10.4.0.312

    CoPilot GPS 10.4.0.312

    Install with Premium ID.
    If you have previously created Premium ID you can use it here.

    - Making your premium ID - [Only registered and activated users can see links. ]

    Download maps, voices from aplication.

    Spoiler: LINK
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    Lucky Patcher is not necessary to use.
    Last edited by nenadsen; 11th May 2017 at 10:29 AM.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Athens
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Problem with "Like this posto" button.

  4. #3
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Slovakia
    Age
    32
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem.

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Europe
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    +1 facing the same problema and error message.

  6. #5
    Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Athens
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Problem solved for me. Thanks

  7. #6
    Super Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    67
    Posts
    197
    Rep Power
    4

    Default

    No problem here.
    Installed over 10.3.0.308 Works without problems. See no difference so far, don't know what's fixed, still no Google search.
    Thanx

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2017
    Location
    Aveiro
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Successful install over 308 version. No issues and all data has been recovered. This navigator is getting better, step after step.

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Paris
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, Thank you for your post
    I got issues.
    I have downloaded 2 maps but each time I start application, i got an error message about the second map which is not allowed. So the message ask me to update user account right and then the map is allowed.
    Second issue, the Premium ID activation doesn't work for me. I can download map but I have no access to real-time traffic and so on.
    I have followed the link you provided.

    Any idea ?
    Last edited by Till6669; 13th May 2017 at 08:23 PM.

  10. #9
    Super Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    The Netherlands
    Age
    67
    Posts
    197
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Till6669 View Post
    Hello, Thank you for your post
    I got issues.
    I have downloaded 2 maps but each time I start application, i got an error message about the second map which is not allowed. So the message ask me to update user account right and then the map is allowed.
    Second issue, the Premium ID activation doesn't work for me. I can download map but I have no access to real-time traffic and so on.
    I have followed the link you provided.

    Any idea ?
    Are you sure you enabled live traffic during making your Premium ID ?
    It's one of the last steps just before activate.
    Last edited by rider; 14th May 2017 at 07:41 AM.

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Paris
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by rider View Post
    Are you sure you enabled live traffic during making your Premium ID ?
    It's one of the last steps just before activate.
    Well I'm not sure my account is a Premium.
    When I start the application the first time, I entried my email and password, that's it.
    I got no choice.
    I'm trying to install map again after a date remove.
    Maybe I'm a singular user and not premium.
    I saw no activation wway, just creating an Id account and log in.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.