Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 61
  1. #1
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    265
    Rep Power
    339

    help Help!!! Audi MMI 3G Basic 2019 5.28.2 Europe problem after update

    Hi all. Please help.

    I have updated my MMI3G BNAV firmware to K0260 without problems.
    After that I had installed NAV West 2018 without problems
    Than I installed BNAV MMI3G East 2019 version. Update went fine again and works.

    Now the problem:
    Than I installed BNAV MMI3G West 2019 version.
    After update and restart everything works accept Navigation. Navigation initialized till 25%. After that I got message "The medium is being tested. Please wait". It hangs allready for hours in this message. When I try to install older 2018 version again, it is not possible, because the message still appears. And with the East 2019 version it is the same. Navigation keeps saying "The medium is being tested. Please wait. Radio and all other functions are working good. When I check in settings for version information Navigation has no information at all.

    Does anyone have a solution for me? Is it possible to repair with VAGCOM? Please Help.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master atomantmk's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Republic of Macedonia
    Posts
    139
    Rep Power
    103

    Default

    Only with FSC activator you can use both maps, now you can use only East because with modified activator from last year it's only possible to use only one map.
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

  4. #3
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    265
    Rep Power
    339

    Default

    Thank you for quick answering. Where can I find the correct FSC activator?
    But yesterday I returned to West 2018 version after I updated to East 2019 version. So activator should be good? Or am I thinking wrong?
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #4
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    265
    Rep Power
    339

    Default

    No one an answer? I disconnected battery for 5 minutes. After that I tried again, but it stays in reading medium. Can't downgrade or upgrade.
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I have exactly the same issue!

  7. #6
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    265
    Rep Power
    339

    Default

    I am sure that a corrupt West Bnav 2019 is the issue. So please what can be done after installing corrupted navigation SD?
    Firmware K0260 is not corrupt and was working with 2018 navigation SD too.

    Is there a possibility to get into the navigation update screen again? It is not possible with standard way, because update screen is not popping up after inserting new navigation SDcard.

    Please Help, anyone???????

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I just fixed the previous nav maps with the activator from the 2016 package from [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #8
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    265
    Rep Power
    339

    Default

    Did you had exactly the same problems as I had?
    Did you install the previous maps? If so, can you discripe how you did it step by step?
    Or did you only used the fix?
    Last edited by Kajoe; 14th April 2019 at 09:42 PM.
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    I never managed to update new maps .... but at some point after trying several I got stuck in the 'testing media' screen and navigation was not usable anymore. Not even from DVD.

    I applied the FSC update and then got a working satnav again. However, still no updated maps though

  11. #10
    Master Kajoe's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Netherlands
    Posts
    265
    Rep Power
    339

    Default

    That is good news. I am going to try that. You used the 2016 or 2017 FSC version?

    For updating the maps you need Firmware Headunit K0260 installed before you update the maps.
    My posts:
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 1 of 7 123 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •