Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Age
    29
    Posts
    7
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    2
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Rep Power
    2

    Default TomTom ONE 1st Edition and "NEW" 4GB SD Card - Not Working - Why?

    Hi

    I have a TT ONE 1st Edition which takes an SD Card and this morning I bought a replacement 4GB SD Card. I turned on the device and inserted the card and then saw the 'on-screen' display remove the card and move it to the top right of the screen with a RED cross through it.

    Can anyone tell me why this is happening and what needs to be done to correct it please?

    BTW, there is obviously no software on the and I'm wondering if this has something to do with it?

    Regards, bheart

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    somewhere
    Posts
    404
    Likes (Given)
    151
    Likes (Received)
    9068
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bheart View Post
    Hi

    I have a TT ONE 1st Edition which takes an SD Card and this morning I bought a replacement 4GB SD Card. I turned on the device and inserted the card and then saw the 'on-screen' display remove the card and move it to the top right of the screen with a RED cross through it.

    Can anyone tell me why this is happening and what needs to be done to correct it please?

    BTW, there is obviously no software on the and I'm wondering if this has something to do with it?

    Regards, bheart
    maybe your bootloader not allow big sdhc cards look your bootloader and change it if needed...

    if you device contain internal memory also copy all from internal to sd
    (of copy all from old sd to new one)

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Age
    29
    Posts
    7
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    2
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Rep Power
    2

    Default

    Hi P33dro

    Thank you for your reponse.

    I've resolved the issue now and it's working ok.

    P33dro, can you help out with this request: I am a 'truck driver' and I would like to download a 'Truck' map covering Western Europe which also has full cover for the UK & ROI and then install it on to my TT ONE 1st Edition with 32MB of RAM, a 4GB SD Card and Bluetooth features. Is this possible and if so, could you provide a link to download via FileServe which I find has a reasonably fast download speed.

    Also the filename of the map and navcore version that will give me IQ Routes and Lane Guidance

    Regards, bheart
    Last edited by bheart; 23-10-2011 at 06:44 PM.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    belgium
    Posts
    3
    Likes (Given)
    21
    Likes (Received)
    0
    Dislikes (Given)
    0
    Dislikes (Received)
    0
    Rep Power
    0

    Default

    @ bheart, how did you resolved the issue? this is a forum to help others too.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •