Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 41 to 50 of 91
  1. #41
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,770
    Rep Power
    508

    Default

    Looks like Filefactory is currently down so may be worth trying again later or of course someone elses version in this thread?
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  2.    Advertissements


  3. #42
    Member +
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Lisbon
    Age
    24
    Posts
    76
    Rep Power
    3

    Default

    I've download it and i've done it all over again and still doesn't appear the vehicle settings on the menu and either when we choose a destination... There's got to be a problem.

  4. #43
    TomTom SModerator

    QUIN1965's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    al lado del mundo
    Age
    50
    Posts
    2,600
    Rep Power
    870

    Default

    Quote Originally Posted by Rimasi89 View Post
    I've download it and i've done it all over again and still doesn't appear the vehicle settings on the menu and either when we choose a destination... There's got to be a problem.
    Hello put x50 emulation

    [Only registered and activated users can see links. ]

    How to unhide links: After clicking LIKE this post, hidden links will be available.
    sncmz5
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #44
    Member +
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Lisbon
    Age
    24
    Posts
    76
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by QUIN1965 View Post
    Hello put x50 emulation
    Could you give me the link please?

    Thank you very much

  6. #45
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,770
    Rep Power
    508

    Default

    Check that you DO have a meta.dct AND a tmeta.dct file inside the truck map folder.

    If yes, I'm stumped, if no, try running F/A from inside the truck map folder as you MUST have both .dct's
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  7. #46
    Member +
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Lisbon
    Age
    24
    Posts
    76
    Rep Power
    3

    Default

    SQMEeJD

  8. #47
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,770
    Rep Power
    508

    Default

    Then I'me stumped for sure....sorry I can't think of anything else.

    I see your 2 dct's are dated 11/04/2015 was that the date you actually ran F/A?

    You did try these?
    Solution(s):
    1. Change preferences > Planning preferences > Edit vehicle profile from there
    or
    2. Set a new destination and when it's all set up the last screen will tell you your vehicle profile where you can change it
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  9. #48
    Member +
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Lisbon
    Age
    24
    Posts
    76
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by biggerdave View Post
    Then I'me stumped for sure....sorry I can't think of anything else.

    I see your 2 dct's are dated 11/04/2015 was that the date you actually ran F/A?

    You did try these?
    Solution(s):
    1. Change preferences > Planning preferences > Edit vehicle profile from there
    or
    2. Set a new destination and when it's all set up the last screen will tell you your vehicle profile where you can change it
    But does the map have to do with the menu options?

    It does'nt appear that option on the planning preferences...

    I'll try to put the 9.701 navcore instead

  10. #49
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,770
    Rep Power
    508

    Default

    2 separate things I wanted to check, the map was actually activated by you for your device and, separately, you had a full 9.702 navcore where you should get the preferences menu options regarding vehicle type/weight etc
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  11. #50
    Member +
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Lisbon
    Age
    24
    Posts
    76
    Rep Power
    3

    Default

    I used fastactivate to patch the maps and meta. I copy and paste the files i've downloaded on post #8 (9.702 x00, One, One XL) to the root of the SDcard, inserted on the Tomtom and appears the Batman split image and then there's no options whatsoever to be able to change the vehicle settings.

 

 
Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.