Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 61
  1. #11
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,587
    Rep Power
    5315

    Default

    use jdownloader, it will work
    anyway tested now and i can download it
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    609
    Rep Power
    375

    Default

    Why not use the download from Home and patch the NC yourself instead trying to download it from a hoster?

    By the way: added a fullbackup to my downloads with my full voice collection.
    Last edited by Downunder35m; 31st March 2012 at 05:01.
    Password for all my files: downunder

  4. #13
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    122
    Rep Power
    7

    Default

    Works well on One IQ route and GO 510. Thanks
    Quickfix very very fast,and real time position without delay and without gap like old 6.5 version in 2007.
    But lot of bugs with poi. Bad dev by tomtom team
    Last edited by cadkey; 17th April 2012 at 19:28.

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    australia
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    You are best!!!!!!!!!!!!!!, I installed to my GO750 working perfact.
    Last edited by fastjack88; 6th April 2012 at 07:51.

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Up north
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Superb, installing on my GO730!

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    will it works with tomtom Go 500?
    I want to give a try.

  8. #17
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    609
    Rep Power
    375

    Default

    Than try...
    So far no feedback from a 500
    Password for all my files: downunder

  9. #18
    Member +
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    50
    Rep Power
    0

    Default

    Copied from "Fan Edition (9.401) thread, should have been in this thread (GO910):

    LOL2, Never thought of that, but found out.
    Just road-tested and discovered auto shutdown (in 10 sec?). No suicide.dat in 9430GO.rar so auto shutdown should be disabled? It appears to be disabled when TT not on external power. No spoken instructions, whether turned on or off. BUT, 'Clear route' returns to 3D view to 2D, a big improvement on 9.026.


    Also, I must point out that I'm using 9.430GO from your link from:
    New Navcore 9.430 GO X20 X30 X40 X50 XL IQ Routes XL Live Xl IQ Routesē XXL StartēStart X Easy

    so I'm posting in the wrong thread - it was a good weekend.

    Added file 'suicide.dat', containind a single zero, to GO root - no auto shutdown after 25 minutes. GO seems to turn off for real.
    Also, Jukebox can play through car speakers. So it's looking good.

    Last edited by Hamish33; Yesterday at 03:01 PM. Reason: Update after adding suicide.dat file

    Today noticed that RDS/TMC not showing on screen. This had been OK since 7.903 up to 9.026. I've unplugged and replugged the RDS/TMC on the car mount. Any ideas? Am I missing a file or two?

  10. #19
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    122
    Rep Power
    7

    Default

    No support for RDS/TMC with 9.430 version.

  11. #20
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    609
    Rep Power
    375

    Default

    No support for TMX on X10 device, all other should be fine.
    This has to do with the active dock and if I recall it correctly the X10 devices always had trouble accepting other Navcores - that's one reason why I don't like then, same with the XL...
    Password for all my files: downunder

 

 
Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.