Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 47 of 47
  1. #41
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    PZ BG
    Age
    31
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Please, give me working links for Navcore 9.401 Fan Edition
    Thank you!

  2.    Advertissements


  3. #42
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,771
    Rep Power
    508

    Default

    Quote Originally Posted by night_pz View Post
    Please, give me working links for Navcore 9.401 Fan Edition
    Thank you!
    [Only registered and activated users can see links. ]

    password:- downunder
    Last edited by biggerdave; 1st May 2015 at 16:35. Reason: add password
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  4. #43
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Earth
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    hi,

    the links have all expired please help and provide new links

    thanks

  5. #44
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,771
    Rep Power
    508

    Default

    Do you REALLY want/need this old navcore.
    What are you wanting to achieve & for what device?
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  6. #45
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    Earth
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    i have now found this navcore and it doesn't work just shows splash then turns off. I need this for the Toyota Eclipse II sat nav. Apparently this version works but i can't seem to get it worked. I have tried the newer ones but they do not work. Can someone recommend one.

  7. #46
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Belgium
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    I'm also looking for this navcore for the Toyota Eclipse. Where did you find it?
    Hopefully i can get it running and can give you some advice.
    Thnx !

  8. #47
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,771
    Rep Power
    508

    Default

    Still needs password:- downunder
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Good luck
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

 

 
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.