Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    609
    Rep Power
    375

    Default

    If they are current simply copy them on your TT and use them.
    In case they are not activated use FastActivate premium or any other up to date keygen.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    canada
    Age
    49
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, if it works on 720 it should work on a GO 930?

  4. #13
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,786
    Rep Power
    509

    Default

    Quote Originally Posted by goldfinsh View Post
    Hi, if it works on 720 it should work on a GO 930?
    Yes, x20's & x30's are virtually the same device and use the same 9.401 navcore
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Australia
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Can someone point me in the right direction for navcore 9.401
    Thanks

  6. #15
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    can anyone tell me what i need to do to get this navcore to give me x40 icons on my go 710 rather than use a different navcore with skin chooser and emulation menu

  7. #16
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    609
    Rep Power
    375

    Default

    Until there is a SE versionavailable you won't have other options than to use the skin chooser.

  8. #17
    Member +
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Age
    67
    Posts
    83
    Rep Power
    7

    Default

    Hi

    but... issues with 9.4xx navcore on Go-730 PNA (low sound, loose some POI)

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    is this any good for xl?

  10. #19
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    609
    Rep Power
    375

    Default

    The 9.485 is more current and uses a better memory boost function, for the XL I suggest to use the version with memory boost and hardwired sound.
    Password for all my files: downunder

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.