Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 136
  1. #51
    TomTom Expert

    yuriyggg's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Russia
    Age
    60
    Posts
    589
    Rep Power
    293

    Default

    Quote Originally Posted by testerics View Post
    not working with Europe 2GB (small resources...)
    Thanks!
    You can put a zone map (1.3 gb)

  2.    Advertissements


  3. #52
    Member + mimiwild's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    portugal
    Age
    46
    Posts
    40
    Rep Power
    22

    Default

    i there can you tell me please witch navcore is best to tt 750
    tanks to all

  4. #53
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,786
    Rep Power
    509

    Default

    Quote Originally Posted by mimiwild View Post
    i there can you tell me please witch navcore is best to tt 750
    tanks to all
    9.401 is the BEST because that's the latest official version offered by TTHome
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  5. #54
    Master
    giuseppe66's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    on earth
    Posts
    208
    Rep Power
    127

    Default

    hy, my friend has a tomtom go 910. i want update it and i've think for 9.205.547817 navcore on first page e then i looking for a right maps of europe. It's right so?. Thanks

  6. #55
    Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Finland
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi.
    Just updated Tomtom GO 940 to 9.101.516023.2. Perfect. It feels like a completely new unit

  7. #56
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    abcde
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I have a go710 & will be using 9.205.547817, am I able to do a clean install after I backup the device (run win flash, run the navcore auto exe,) & then add my map, voices speed cameras etc, & then run auto activate for my map? the reason I want to do this is because the device has never been updated & is hanging sometimes, so a clean install might clear the problem.
    Also I want to be able to use an sd card that is over 2 gig so I need to flash a bootloader, 9.205.547817 does not seem to have one, so if I add the systm file & the bootloader config file from 9.150.554646, will this work


    regards Don240

  8. #57
    Master Downunder35m's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    private
    Posts
    609
    Rep Power
    375

    Default

    For SDHC you only need BL 5.5112 or 5.5120, which is included in the 8.351 NC for example.
    It is also quite possible that your internal HDD is dying, so using a SD is recommended to prevent further problems.
    The bootloader file is named "system" - no ending and no other files needed.
    Password for all my files: downunder

  9. #58
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,786
    Rep Power
    509

    Default

    Maybe worth running clearflash.exe 3 times before you resort to running everything from an SD card too
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  10. #59
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    abcde
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for that, I was intending to use an SD card, for that reason, I will use the bootloader that you recommend, hopefully that will sort the hanging problem out

  11. #60
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    abcde
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    Ok I have got everything updated using the 9.205.547817 Navcore, Bootloader 5.5242, on 1 1gb card I have installed map United_Kingdom_and_Republic_of_Ireland_890_4234 & on a 2gb card I have installed map Western_Europe_890_4238, everything works, & the device no longer hangs, the only problem I now have, is I can't get the LoquendoTTS voices to work, I need the English (uk) voice & cannot seem to find it, any help would be appreciated

 

 
Page 6 of 14 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.