Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Issue TT One XL

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    help Issue TT One XL

    Hello,

    I updated my TT One XL v.9 (32MB) with latest map 970 but it was continually bootlooping.

    So decided to try Navecore 9.702 (from [Only registered and activated users can see links. ]) and make a clean install like described in tutorial ([Only registered and activated users can see links. ]).

    Still have a bootloop!?!

    Read in 970 Maps discussion ([Only registered and activated users can see links. ]) that it could be due to F/A, so confimed that F/A was running from my Iberia folder in TT and have updated meta file (confirmed update_meta.txt have Iberia 7066 code and even copied file to meta.txt).

    Still bootlooping!
    Can anyone advice what could be the issue?

    Many thanks.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Germany
    Posts
    313
    Rep Power
    69

    Default

    Not a good idea, a Truck-NC 9.702 and a 32 MB device for simple maps (not Truck). Make a backup, delete all files and folders except the ttgo.bif and install a SE NC9.510 for 32 MB-devices.
    Last edited by Alfred_ML; 12th June 2016 at 18:30.
    Please, no reply with full-quote, not even for stupid people, who have already forgotten the previous post.

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the reply!

    I have One XL 32MB (and was running 9.701).

    Which one i should download from [Only registered and activated users can see links. ]?
    - 9510 DSA Navcore ONE XL and UL (16 Swap)
    - DSA Navcore 9.510 HS

    Note: @QUIN1965, only 2nd have link available!

    Thanks

  5. #4
    Master
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Germany
    Posts
    313
    Rep Power
    69

    Default

    Only the first (but not available), the second is "For devices like 64Mb ram:"
    Try this (already patched) SE 9.530: [Only registered and activated users can see links. ]

    Note: Only 2 english voices inside, copy voices from your backup to folder "voices".
    Last edited by Alfred_ML; 12th June 2016 at 21:45.
    Please, no reply with full-quote, not even for stupid people, who have already forgotten the previous post.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    I tested 1st 9510 HS and bootloop!

    I have tested now with 9530 and same issue!?!

    What could be the problem?
    Is it due to the maps? I downloaded 970.7466...

  7. #6
    Master
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Germany
    Posts
    313
    Rep Power
    69

    Default

    Quote Originally Posted by Alfred_ML View Post
    the second (DSA Navcore 9.510 HS) is "For devices like 64Mb ram:"
    Ok, then try the second NC from here (Navcore 9510 SE Nav 9510 ONE y XL X 00 32 MB Ttuser): [Only registered and activated users can see links. ]
    If your 970_7466 is Iberia_970_7466, then it's ok.

    Note: boot looping also a result of incorrect activated map (wrong code)!
    Last edited by Alfred_ML; 12th June 2016 at 23:06.
    Please, no reply with full-quote, not even for stupid people, who have already forgotten the previous post.

  8. #7
    TomTom SModerator

    QUIN1965's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    al lado del mundo
    Age
    50
    Posts
    2,603
    Rep Power
    871

    Default

    Quote Originally Posted by DanielFran View Post
    Thanks for the reply!

    I have One XL 32MB (and was running 9.701).

    Which one i should download from [Only registered and activated users can see links. ]?
    - 9510 DSA Navcore ONE XL and UL (16 Swap)
    - DSA Navcore 9.510 HS

    Note: @QUIN1965, only 2nd have link available!

    Thanks
    Ok link upload

    [Only registered and activated users can see links. ]

    How to unhide links: After clicking LIKE this post, hidden links will be available.
    sncmz5
    [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    Installed again from crash using "9510 DSA Navcore ONE XL and UL (16 Swap)" with Fastactive in root GPS folder and now it works!

    Many thanks for your support

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.