Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 2 of 2

Thread: TMC On GO720

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2016
    Location
    all over
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default TMC On GO720

    Hi All,

    I have a TMC for my GO720 which was working fine,
    I have updated my maps and the TMC has now stopped working,

    Does anyone else have this issue?

    Thanks

    L

  2.    Advertissements


  3. #2
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,771
    Rep Power
    508

    Default

    Shouldn't make any difference what map you're using. Have you changed navcore/application or reformatted/re-installed from a backup?
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.