Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Netherlands
    Age
    43
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Which navcore for the one xl v4

    Hai,

    i have the navcore 9540 for the one XL. v4..

    This is the right navcore or am I doing something wrong.

    I have changed the reskin into 71-Rider so i have the menu of the 2013 rider.

    Bootloaden is 55022

    Only what happens: empty menu.

    Who has advice?

    thanks

  2.    Advertissements


  3. #2
    TomTom SModerator

    QUIN1965's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    al lado del mundo
    Age
    50
    Posts
    2,600
    Rep Power
    871

    Default

    Hello here
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    How to unhide links: After clicking LIKE this post, hidden links will be available.
    sncmz5
    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Netherlands
    Age
    43
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hai and thanks for the answer.

    I have one problem, the links with the navcore direct you to the message that the files have been deleted.

    So what to do?

    Thanks

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.