Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,780
    Rep Power
    508

    Default

    You have got the navcore AND the map folder in the same memory (SD card OR internal; not split)?
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    HHW
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Files were in a folder, extracted your linked map, copied these over the old files, ran fastctivate from map folder and.......HAPPY EASTER......
    Thks for the coop, map runs....

  4. #13
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,780
    Rep Power
    508

    Default

    ...and the winner of the chocolate Easter egg is....PVD!!

    Now do a full Windows backup!
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.