Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32
  1. #21
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,559
    Rep Power
    5309

    Default

    QUIN is a helpful and nice guy, that's why now is SMod

    sent with my phone
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Member +
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    scotland
    Posts
    33
    Rep Power
    3

    Default

    Yep as above a true gentleman who has the patience and kindness to help us newcomers who without there help would be totally lost !!

    thanks once again.

  4. #23
    Member +
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    scotland
    Posts
    33
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by QUIN1965 View Post
    Hello follow tutorial step x step
    a -. backup

    b -. Erase All (DELETE) Do not format

    c - I downloads the Navcore 9510 SE ONE y XL X 00 32 MB Ttuser : [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Loquendo of here
    [Only registered and activated users can see links. ]
    d -. You restart. You say that there is no map. Right. No map.

    e -.'ll downloads the map that interests you
    [Only registered and activated users can see links. ]

    I'll save your lower and unzipped to a folder on your PC.

    Install and activate the map, with [Only registered and activated users can see links. ]
    All installed and working perfectly, one thing I did notice is that on the actual map screen ( bottom left hand side ) I am getting a small figure showing a number ie. 164m ? the main display shows yards but across the yard display number it is is showing this other small number, possible to get rid off this reading ? even with no route planned I have 158m changing to 159m to 162m etc on the screen at the bottom. shows 17398 on the legal notice on screen start up ? 65535 on menu number 1, 2 and 3

  5. #24
    TomTom Expert

    biggerdave's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Darn sarf
    Posts
    1,770
    Rep Power
    508

    Default

    Elevation/mts above sea level perhaps?
    Please do not post "thanks" but use the "reputation" star(*) bottom/left or "like" bottom/left buttons
    S i m p l e s

    PS If you find any dead links on MY posts please pm me & I'll try to fix/reload

  6. #25
    TomTom SModerator

    QUIN1965's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    al lado del mundo
    Age
    50
    Posts
    2,600
    Rep Power
    870

    Default

    Hello delete files altimetro are:
    folders: Height,ttninit,ttn
    And stop going out on gps greeting Happy 2015

    [Only registered and activated users can see links. ]

    How to unhide links: After clicking LIKE this post, hidden links will be available.
    sncmz5
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #26
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    scotland
    Age
    46
    Posts
    106
    Rep Power
    3

    Default

    Excellent thanks again so much for the advice, files deleted and problem solved thank you. When I first installed the above custom navcore there was a choice off screen sizes / skin-chooser, I pressed on one off the choices and it changed the screen but now I don't get the skinchooser menu, is it possible to display these screen choices again ?

  8. #27
    TomTom SModerator

    QUIN1965's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    al lado del mundo
    Age
    50
    Posts
    2,600
    Rep Power
    870

    Default

    Quote Originally Posted by jono400 View Post
    Excellent thanks again so much for the advice, files deleted and problem solved thank you. When I first installed the above custom navcore there was a choice off screen sizes / skin-chooser, I pressed on one off the choices and it changed the screen but now I don't get the skinchooser menu, is it possible to display these screen choices again ?
    Hello can also do manually open folder Config
    open with note pad
    w7j2b4
    Remove this
    x40light<----
    x40light2<----
    x40light3<----


    [Only registered and activated users can see links. ]

    How to unhide links: After clicking LIKE this post, hidden links will be available.
    sncmz5
    [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #28
    Member +
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    scotland
    Posts
    33
    Rep Power
    3

    Default

    Hi thank you once again for your kind assistance, okay slightly confused - sorry its just me !!
    if I connect my tomtom to the computer within the CONFIG folder I get the following :

    model:x40light
    bton
    fmoff

    delgns
    delmap

    are you saying I have to remove the x40light from the top line ? have tried this and saved changes within notepad but still no skinchooser menu ? sorry to have to ask but what am I doing wrong ?

  10. #29
    TomTom SModerator

    QUIN1965's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    al lado del mundo
    Age
    50
    Posts
    2,600
    Rep Power
    870

    Default

    Quote Originally Posted by jono300 View Post
    Hi thank you once again for your kind assistance, okay slightly confused - sorry its just me !!
    if I connect my tomtom to the computer within the CONFIG folder I get the following :

    model:x40light
    bton
    fmoff

    delgns
    delmap

    are you saying I have to remove the x40light from the top line ? have tried this and saved changes within notepad but still no skinchooser menu ? sorry to have to ask but what am I doing wrong ?
    model:x40light Remove this and put another eg x40light2

    [Only registered and activated users can see links. ]

    How to unhide links: After clicking LIKE this post, hidden links will be available.
    sncmz5
    [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #30
    Member +
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    scotland
    Posts
    33
    Rep Power
    3

    Default

    Okay thank you once again for your continued help but unfortunately still nothing happening. went into config folder and changed x40light to x40light2 , saved changes, removed Tomtom from pc and rebooted it but still nothing in way off skinchooser menu ? I don't have to put it as your example eg. x40light<-- do I ? ( edit. no just tried that !! )
    my tomtom is the TT one v4 model.

    as I say had all the skinchooser menu page when I first installed but as soon as I choose one I no longer got the choice within the menu pages.

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.