Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 65
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    holland
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    try this: PW: memoli6767

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by proef; 15th October 2016 at 10:46.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Taipei
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Masami1975 View Post
    please guys anyone can upload play store original not patched app 1.13? Thanks again
    check this

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by simoncsy; 15th October 2016 at 23:24.

  4. #33
    Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    spain
    Posts
    26
    Rep Power
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Masami1975 View Post
    please guys anyone can upload play store original not patched app 1.13? Thanks again
    hello friend, you can download from play store ... in the first post is the link ...

  5. #34
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    122
    Rep Power
    7

    Default

    Not, today it's always v1.12 from Play Store mate.

  6. #35
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Paris
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Work perfectly. I just upgraded from 1.12 to 1.13 without uninstall. Thanks

  7. #36
    Member +
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    UK
    Posts
    45
    Rep Power
    6

    Default

    Just downloaded the patched apk, checked the MD5 checksum, copied to my Android 6.0.1 phone (Cyanogenmod), clicked on the apk on the phone and it asks me whether I want to install it, click install and then I get 'Parse error, There was a problem while parsing the package.'??

    Just tried it on my Samsung Galaxy tablet T310 running Android 6.0.1 (Cyanogenmod) and it worked fine?

    EDIT: I think it may be an issue with the Android build on my phone. I copied the apk to root of the phone, changed the permissions to 777 and it installed OK...
    Last edited by ADB100; 18th October 2016 at 10:56.

  8. #37
    Member
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Belgique
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    I don't understand !! Yesterday all is good with go 1.13, and today impossible to have traffic, and to make connection with my login and pw !!! Anybody have the same ?

    Now it's ok. I think it's the server or my adblocker !
    Last edited by clodoux; 18th October 2016 at 16:30. Reason: Edit

  9. #38
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Belgium
    Posts
    122
    Rep Power
    7

    Default

    No login and no password needed

  10. #39
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ger
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    that is correct....

  11. #40
    Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Austria
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Unfortunately something is wrong with this version refers traffic info. This version does not have all countries covered with traffic info like in previous version.
    I tried with version 1.12 and it is covered with more countries.

 

 
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.