Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 51

Thread: Sygic 15.4.1

  1. #21
    GPSPower Helper

    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,305
    Rep Power
    1312

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #22
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    italy
    Posts
    104
    Rep Power
    18

    Default

    in this versione 15.4.1, it does'nt work TTS loquendo folder & it's impossible to allarm POIs still!

  4. #23
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Spain
    Age
    30
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I installed sigyc 15.4.1 and the first two days work fine and now stop working all the time when I try to put some address the app close 😢😬so frustrated.
    if anyone can help me I will appreciate it.


    Sent from my X800 using Tapatalk

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Vlissingen
    Age
    49
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Everytime i start it it asks were i want to use it, i must one of the lands and then i can proceed. Everything works but its a little annoying

  6. #25
    Important User

    maury22's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ITALY
    Posts
    790
    Rep Power
    195

    Default

    Quote Originally Posted by rsz750 View Post
    Everytime i start it it asks were i want to use it, i must one of the lands and then i can proceed. Everything works but its a little annoying

    ......but you put in the MAPS folder the new WCL folder for T.A 2015 06 maps ??

    And, in addition, also add this very small VATICAN map (attached file and NOT delete it !).






    Quote Originally Posted by rsz750 View Post
    Everytime i start it it asks were i want to use it, i must one of the lands and then i can proceed. Everything works but its a little annoying


    .......problems continue between Xposed and Sygic ..... can't solve them !




    @ INGRID



    CIAO !
    Attached Files Attached Files
    Last edited by maury22; 15th August 2015 at 10:05.

  7. #26
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ger
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    Where ist it possible to download a complete wcl folder for the TA 2015.06, all I get ist wcl.pak thte rest is missing

  8. #27
    GPSPower Helper

    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,305
    Rep Power
    1312

    Default

    @ dada11
    see [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #28
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ger
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    thanks. Brown Dog, did not see this, sorry!

  10. #29
    GPSPower Helper

    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,305
    Rep Power
    1312

    Default

    Quote Originally Posted by dada11 View Post
    thanks. Brown Dog, did not see this, sorry!
    Everything is fine. Here u have always help.

  11. #30
    Junior Member
    Join Date
    May 2015
    Location
    Austria
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    thanks. Followed the install instructions, works fine on my phone.

 

 
Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.