Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 157

Thread: Sygic 13.2.0

  1. #11
    Member + danos42's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Europe
    Posts
    54
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by MZ2007 View Post
    -= Hidden Content =-
    Thanks for quick responce-upload but where i have to put the' 'greek_woman'' and ''TTS Greek'' files of this zip file? Is this TTS voice compatible for this version?
    Last edited by danos42; 24th April 2015 at 14:35.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    PL
    Age
    55
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    TTS is a complicated and normal voice work properly - tested - voice compatible

  4. #13
    Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Hungary
    Age
    42
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Works

  5. #14
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    uk
    Age
    46
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Ok all i get on my gps system is the sygic logo. Anyone got any ideas

  6. #15
    GPSPower Helper

    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    483
    Rep Power
    523

    Default

    if the device does not have a value as WinCE 6.0
    small OpenGL ES does not work ..

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Tallinn
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Windows

    Sygic 13.2.0 Truck WinCE

    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #17
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    uk
    Age
    46
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by titisoim View Post
    if the device does not have a value as WinCE 6.0
    small OpenGL ES does not work ..
    how do you mean please

  9. #18
    Member +
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Egypt
    Posts
    44
    Rep Power
    58

    Default

    I tried to install it also on my GPS Winca/RoadNav S100 WinCE 6.0 all I get is black screen without even the logo, other people running Android on the same GPS using Sygic normally, I don't think it is related to OpenGL, any ideas ?

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    uk
    Age
    46
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    ye mines same tried everything I know plus looking at some files in the folders they relate to android files not wince.

    res 1 file called android.dat and 1 called android.skin
    Android.xml
    ifdef day
    <color id="farba" color="ff000000"/>
    endif day

  11. #20
    GPSPower Helper

    titisoim's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spain
    Posts
    483
    Rep Power
    523

    Default

    look..

    [Only registered and activated users can see links. ]

 

 
Page 2 of 16 FirstFirst 123412 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.