Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Sygic 15.0.5

  1. #1
    GPSPower Helper

    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,305
    Rep Power
    1312

    Android Sygic 15.0.5

    Sygic 15.0.5

    2rpags4

    Spoiler: link
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.


    Spoiler: News:

    Fix for Android 5.1
    Fix for loading contacts


    Instruction:
    1. Uninstall the previous version and delete the folder Sygic
    2. Copy Sygic folder to root internal or external SD
    3. Add maps, wcl and content.info with [Only registered and activated users can see links. ]
    4. Add [Only registered and activated users can see links. ]
    5. Install APK
    6. Do not use WiFi and do not send e-mail
    *******************************************
    7. If you have a previous version. Install over it.
    Last edited by Brown Dog; 16th March 2015 at 19:30.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master educky's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    germany
    Posts
    78
    Rep Power
    49

    Default

    Sygic 15.0.5 patched + Base Files
    File Version 160 same File version as 15.0.1, 15.0.2, 15.0.3 and 15.0.4
    when new installation and Updated, the base files needed

    Instruction:
    1. Uninstall the previous version and delete the folder Sygic from SD-Card
    2. Copy the base files (Sygic folder) to SD-Card or Internal Memory
    3. Add maps



    Changelog: 15.0.5 r121774

    Fix for Android 5.1
    Fix for loading contacts


    Changelog: 15.0.4 -r121766

    just some little fixes [but not for contacts - who has crash while loading contacts, what device and android do you have? can you share contacts with me privately?]

    Changelog: 15.0.3 r121760
    just some logs for specific crash

    CrGw7zs

    Sygic 15.0.5
    Download:
    [Only registered and activated users can see links. ]


    Thanks TMPe

  4. #3
    Important User

    mp4073's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    in the limbo
    Posts
    834
    Rep Power
    142

    Default

    Quote Originally Posted by Brown Dog View Post
    Sygic 15.0.5

    2rpags4

    Good afternoon, it works OK in Galaxy Note 3.


    2m2gnj9



    Thanks Brown Dog.

  5. #4
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Serbia
    Age
    24
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Hello, where do I put config.info, wcl folder and srb.ta.2014.09 folder (which is my serbian map that dl'd)? I'm new btw. Thank you very much. Also which maps are better? Navteq or TomTom?

  6. #5
    Super Member Nx4's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    79.933202, -99.228398
    Posts
    164
    Rep Power
    27

    Default

    Put those files in Maps folder. Navteq/HERE are better, IMHO.

    Sent from my LG E960 Mako using Tapatalk

  7. #6
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Serbia
    Age
    24
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Speedcams are not working. There arent any cam icons after I imported them.

    Edit: Actually it's the icon that is bugged. It is just [Only registered and activated users can see links. ], there's no cam as an icon.
    Last edited by nikolasbg96; 16th March 2015 at 21:48.

  8. #7
    Pro-Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Romania
    Posts
    248
    Rep Power
    28

    Default

    Yes. The Contacts menu is working fine in the full screen....

    Too late... Sygic support...

  9. #8
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Serbia
    Age
    24
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Contacts still crash for me. I'm using Samsung Galaxy Nexus I9250, stock 4.3.

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    HK
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    works in HTC M8

  11. #10
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    HK
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nikolasbg96 View Post
    Speedcams are not working. There arent any cam icons after I imported them.

    Edit: Actually it's the icon that is bugged. It is just [Only registered and activated users can see links. ], there's no cam as an icon.
    You can try to press the icon on bottom right corner.

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.