Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 81 to 90 of 101
  1. #81
    Important User

    maury22's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ITALY
    Posts
    791
    Rep Power
    195

    Default

    ................Android 2.3.6 gingerbread...........

    >>> Minimum requirements to install 14.7.x version: <<<

    CPU = 600 MHz

    MEMORY = 512 m.b. RAM

    O.S. = Android 4.0.X (ICS) <<<<<<<< look here

    ADRENO 200 or higher


    .......install 14.3.4 Version !

  2.    Advertissements


  3. #82
    Member
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    portugal
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, I see,
    Before I decided to install, I saw others threads where it was 2.0+ and sygic site states 2.3.x as minimum
    Where can I get a reliable 14.3.4 downloadable version?
    Already tried to find it in here but the ones I found, the links are dead.

    Found version old ui 14.3.2 and it is working
    Tried new ui versions 14.5.X and some of them can be installed I will try to run them on the road.
    thks for the support
    Last edited by epimenta; 4th January 2015 at 20:22. Reason: adding new data

  4. #83
    Important User

    maury22's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ITALY
    Posts
    791
    Rep Power
    195

    Default

    14.3.2 version (Folder + Apk) HERE :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Only Apk 14.3.4 version HERE :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    14.3.2 Version Folder is fine also for Apk 14.3.4 version ...

  5. #84
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    I am getting 'Inaccurate GPS signal' everywhere. I have installed the 14.7.4 version. My phone is Nexus 4 running 5.0.1.
    Can somebody please help me to sort this out?

  6. #85
    Master Mike Hunt's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Europe
    Posts
    167
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by ashutosh View Post
    I am getting 'Inaccurate GPS signal' everywhere. I have installed the 14.7.4 version.
    1) Make sure it's not a hardware issue..install or test another GPS software (such as Sygic 14.3.4) to see if it works without problems. And be sure you are outside with your device having a clear view of the sky.
    2) If you have any "battery saver" apps, uninstall them, reboot, and try again. They can interrupt processes causing loss of signal.
    3) If all else fails, completely uninstall Sygic, reboot, and reinstall fresh without any modifications beyond what is required.

  7. #86
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Mike Hunt View Post
    1) Make sure it's not a hardware issue..install or test another GPS software (such as Sygic 14.3.4) to see if it works without problems. And be sure you are outside with your device having a clear view of the sky.
    2) If you have any "battery saver" apps, uninstall them, reboot, and try again. They can interrupt processes causing loss of signal.
    3) If all else fails, completely uninstall Sygic, reboot, and reinstall fresh without any modifications beyond what is required.
    Hi Mike,

    Thanks for the suggestions.
    I have Google Maps installed and it works without any issue. I have uninstalled and reinstalled sygic fresh by removing the folder from sd card and re-downloading the maps. But the issue is still the same. I tried with 14.7.3 also but same result. Do you think I should test with 14.3.4?

  8. #87
    Master Mike Hunt's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Europe
    Posts
    167
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by ashutosh View Post
    I tried with 14.7.3 also but same result. Do you think I should test with 14.3.4?
    Yes. Just to eliminate other possibilities.
    I was having the same issue on and off erratically with almost every Sygic version until I narrowed it down to a battery saver app running in the background constantly monitoring the GPS sensor and turning it on and off (as some might with WiFi, etc). Got rid of all such apps (and quit trying them), and problems went away. Now my battery dies 1.2 minutes sooner, but everything works.

  9. #88
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    I do not have any battery saver apps installed. I will check with 14.3.4 and let you know the results.

  10. #89
    Master Mike Hunt's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Europe
    Posts
    167
    Rep Power
    87

    Default

    Quote Originally Posted by ashutosh View Post
    I will check with 14.3.4 and let you know the results.
    You can also check with iGo, Co-Pilot, Navigon, or just about anything available to make sure such stand-alone apps can grab and hold on to a GPS signal on your device. Google Maps may act differently.
    It is possible that Sygic is just not suited for your device/Android version for some reason.

  11. #90
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    I factory reset my phone and then installed sygic again. It works now!!

    Thanks

 

 
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.