Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20
  1. #11
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,587
    Rep Power
    5316

    Default

    Quote Originally Posted by Quanteq View Post
    Hey guys does anyone still have the non-patched version?
    I would appreciate it a lot.
    it's in post n2
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    far far and away
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    oh wow... I'm so freakin blind...
    thanks catymag, I feel stupid now

  4. #13
    Member +
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    here
    Age
    46
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    Hello all,

    With this version I have the same problem that with other versions I have tried (14.4.x and 14.5.x) I always get a blank screen in the cockpit

    Spoiler: screenshot
    x2s081


    I have:

    - Samsung Galxy Trend 4.0.4 ICS
    - 800x480 240 dpi
    - GL Vendor Qualcomm
    - GL Renderer Adreno (TM) 200
    - GL Version OpenGL ES 2.0 2184622

    I do not know if I meet some strange specification on Sygic, but till now, with 14.3.x I have not any kind of problem

    Thanks
    Last edited by Brown Dog; 7th August 2014 at 09:04.

  5. #14
    GPSPower Helper

    Brown Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Madagascar
    Posts
    1,305
    Rep Power
    1312

    Default

    @haplofeliz
    Beta versions 14.4.+, have a lot of bugs.
    Last edited by Brown Dog; 7th August 2014 at 11:46.

  6. #15
    Member +
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    here
    Age
    46
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    Well, but now I have installed 14.5.3 from this post and I have the same problem...

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    far far and away
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Try a non-beta version to see if that helps, may be that your device is not yet compatible for some reason.
    Definitely looks like the renderer might not be working properly.
    Are there any system updates for your device?
    Not sure what model you're running but there is a CyanogenMod 11 for the S7560, I would try that if the stable version doesn't run either.

  8. #17
    Member +
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    here
    Age
    46
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    thanks for the reply Quanteq. I am not going to change the Android OS only for this Sygic, when I run perfectly the 14.3.2 version. I would try some other versions (non beta) to see if they work.

    Thanks

  9. #18
    Member + rth741's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Tunisia
    Posts
    82
    Rep Power
    25

    Default

    I have tested this version, but a little complicated in comparison with the previous versions. There will be much need to change before I will install this version.

  10. #19
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    far far and away
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by haplofeliz View Post
    thanks for the reply Quanteq. I am not going to change the Android OS only for this Sygic, when I run perfectly the 14.3.2 version. I would try some other versions (non beta) to see if they work.
    Well if the 14.3.2 runs then it's just probably bugs in the beta, that's why it's called a beta and not final
    For me it's crashing randomly on menu items, so it's still pretty far from done.

  11. #20
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    auckland
    Age
    40
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    If there is an option in ICS to disable Force GPU Rendering and see may be. I had something similar when I was trying 14.5.2 and when I disabled that it was fine , but then the gps does not seem to be working properly for me. So I'm staying on 14.3.2 for now.

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.