Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 81
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Cochin, Kerala , India
    Age
    44
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    can any one upload and provide with a latest download link. seems most of them have expired or removed. thanks in advance.


    BY MOD:: When links run out, then PM the uploader
    Last edited by ScorpioPirate; 4th March 2013 at 20:16. Reason: PM Uploader

  2.    Advertissements


  3. #12
    Inactive Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    paksitan
    Age
    36
    Posts
    0
    Rep Power
    0

    Default

    can i use this lic file in my sygic drive 8.33 ver, also confirm putting this file mean no require activation code am i right.


    BY MOD: Don't make double post here.
    Have deleted the other post
    Last edited by ScorpioPirate; 18th March 2013 at 12:10.

  4. #13
    Master ScorpioPirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    somewhere in the world
    Posts
    344
    Rep Power
    318

    Default

    Quote Originally Posted by haiderdanyal View Post
    can i use this lic file in my sygic drive 8.33 ver, also confirm putting this file mean no require activation code am i right.
    You have to try-out your self, it will work in some and other no working

    Have fun
    sqEw5qI

  5. #14
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    philippines
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    iv tried this but it's not working on my windows ce 6 car gps. need help pls

  6. #15
    Master ScorpioPirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    somewhere in the world
    Posts
    344
    Rep Power
    318

    Default

    Quote Originally Posted by mekimeki View Post
    iv tried this but it's not working on my windows ce 6 car gps. need help pls
    Hi... If you want help, then you have to provide more info about your system, and what you have done until now

    Have fun
    sqEw5qI

  7. #16
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Morocco
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,
    Please will you help me
    I have a car gps running under wince 6.0
    I have download sygic navigation 12.1.0 from the first post and put it in a SD card
    Then I have downloaded a map of morocco with sygic map downloader (mar.nc.2012.06), I put it into Maps folder
    Then I have downloaded the new content.lik and put it in Maps Folder
    When I put my SD card, Sygic is working, it s show me setting but after, I have a message "No map loaded"
    Please will you help me??
    Thanks in advance

  8. #17
    Master ScorpioPirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    somewhere in the world
    Posts
    344
    Rep Power
    318

    Default

    Quote Originally Posted by out-law View Post
    Hi,
    Please will you help me
    I have a car gps running under wince 6.0
    I have download sygic navigation 12.1.0 from the first post and put it in a SD card
    Then I have downloaded a map of morocco with sygic map downloader (mar.nc.2012.06), I put it into Maps folder
    Then I have downloaded the new content.lik and put it in Maps Folder
    When I put my SD card, Sygic is working, it s show me setting but after, I have a message "No map loaded"
    Please will you help me??
    Thanks in advance
    Hi... In Post #2..... the uploader write this in he's link:

    Replace the Maps \ content.lic current code with the following

    Sure you have this LIC file...
    sqEw5qI

  9. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Morocco
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ScorpioPirate View Post
    Hi... In Post #2..... the uploader write this in he's link:

    Replace the Maps \ content.lic current code with the following

    Sure you have this LIC file...
    Hi scorpiopirate,
    Yes i did it, I have this content.lic file in map's folder.


    By MOD
    OK... PM the uploader, maybe the lic are run out
    Last edited by ScorpioPirate; 12th April 2013 at 22:58. Reason: Info

  10. #19
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    philippines
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by out-law View Post
    Hi scorpiopirate,
    Yes i did it, I have this content.lic file in map's folder.


    By MOD
    OK... PM the uploader, maybe the lic are run out
    Dear Scorpiopirate,

    I have the same situation with out-law. i replaced the content.lic with the link you shared. loaded the map i needed but the screen still says "no map loaded".
    This is the reason why I used Igo Primo after my frustration with getting sygic to work. By the way, thanks for the link with the Philippine POI. It's perfectly working
    and I really appreciate your help. I want to try Sygic again coz it has a more updated philippine map and POI. If only I could get it to work with my Eonon car gps
    Windows CE 6.0.

    You're the man! :-)

  11. #20
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    philippines
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Scorpiopirate,

    Can you send the link to download the latest philippine map with POI for sygic navigation 12.0 windows ce 6.0? i think my map is not working. tnx. :-)

 

 
Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.