Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Master ScorpioPirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    somewhere in the world
    Posts
    344
    Rep Power
    318

    Default

    Quote Originally Posted by virocon View Post
    Additional question to exdewinecoro's one. Does anyone know working method of cleaning/reseting trial traces from previous installation so one can redo installation of trial, map download and replace original apk with crk one?
    Ofcource...

    If haven't ROOT your device then you have to "reset" your device to factory reset, and then maybe it will work, but no guarantee my friend

    On ROOTED devices:
    1 method: If your device is rooted.
    Use root explorer or browser - browse to root/system/lib/
    delete com.sygic.asec1 & com.sygic.asec2
    Then reinstall for clean trial version.

    Have fun
    sqEw5qI

  2.    Advertissements


  3. #12
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks ScorpioPirate for quick answer. I was searching for any file named *sygic* and couldn't find any in /system/lib/ , especially these *.asec1 ones.
    I deleted any *sygic* file and reinstalled trial version without success, i.e. no new trial time, just same enter code or quit.
    I've seen same tip in other forums, could it be an old cleaning method not working anymore?
    Maybe only 100% working solution is the factory reset?

  4. #13
    Master ScorpioPirate's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    somewhere in the world
    Posts
    344
    Rep Power
    318

    Default

    virocon



    Thanks ScorpioPirate for quick answer. I was searching for any file named *sygic* and couldn't find any in /system/lib/ , especially these *.asec1 ones.
    I deleted any *sygic* file and reinstalled trial version without success, i.e. no new trial time, just same enter code or quit.
    I've seen same tip in other forums, could it be an old cleaning method not working anymore?
    Maybe only 100% working solution is the factory reset?




    Hmmmm..... Try to go to: data/data/com.sygic.aura >>>and delete that folder

    Or in the end :Factory reset
    Last edited by ScorpioPirate; 11th March 2013 at 21:14.
    sqEw5qI

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.