Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    help Sygic Truck - Blackened Buildings

    Issue I am facing on my Samsung Tablet T210 - NON-Rooted

    SYGIC TRUCK 13.2.7 - Full Europe NAVTEQ 2015.06 Maps

    Blackened buildings...some not all???

    - Tried reseting device
    - Tried reseting navigation to default
    - Moved to SD card

    Using same navigation on other devices, no issue like this?

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #2
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Good day. I want to ask whether the maps NT 2015.12 Assist support lane. Me does not work, although I have it on (dynamic). well thank you

  4. #3
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    Quote Originally Posted by mobil View Post
    Good day. I want to ask whether the maps NT 2015.12 Assist support lane. Me does not work, although I have it on (dynamic). well thank you
    It has nothing to do with the maps I think.

    Check your content.info and compare

    Spoiler: content
    [PRODUCT:Sygic GPS Navigation]
    name=Sygic GPS Navigation
    tts=yes
    sdk=no
    truckAttr=yes
    premiumPOI=yes
    junctionView=yes
    exPostals=yes
    naviType=pedestrian,car
    3dContent=yes
    cityguides=yes
    speedcam=SCDB:WORLD:2020.03,EXTEUR:2017.09,NAMERICA:2016.12,
    maps=NT:WORLD:2015.12,NT:MEA:2014.09,

    [PRODUCT: Blackbox]
    module=blackbox

    [GLOBAL]
    modules=softhud
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. #4
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    68
    Posts
    506
    Rep Power
    152

    Default

    I would think this is the correct content.info that has to be used........

    [PRODUCT:SygicTruck] <--------
    name=SygicTruck <---------
    tts=yes
    sdk=no
    truckAttr=yes
    premiumPOI=yes
    exPostals=yes
    3dContent=yes
    speedProfiles=yes
    junctionView=no
    naviType=pedestrian,car,truck <-----------
    speedcam=SCDB:WORLD:2020.03
    maps=maps=NT:WORLD:2015.12


    [GLOBAL]
    modules=softhud

    There is no blackbox for trucks at this time.


    Good info below about Sygic Truck:

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Last edited by asprin624; 12th February 2016 at 15:51.

  6. #5
    Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Texas: works. well thank you

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.