Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Sygic Map not detecting issue

    Hello,
    I am running a cracked version 14.0.2 which is not able to detect the maps from india but it detects the other two country maps which i downloaded using the sygic map folder. It shows the 2 countries out of 3.
    Kindly advise what needs to be done.


    Please Note: I copied the maps to Sygic/Maps where other two country maps are there but it is not detecting the third country.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Master
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    France
    Age
    36
    Posts
    73
    Rep Power
    76

    Default

    Hello !
    Maybe, the problem is the origin of the maps, Tomtom or Navteq (don't walk together) or the age of the maps.
    In that case, verify the content.info (Sygic/Maps). The line maps= is important.
    Here the two last version (but not together) :
    maps=TA:WORLD:2015.03
    maps=NT:WORLD:2014.09,NT:NAMERICA:2014.12,NT:MEX:2014.12

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by bachplus View Post
    Hello !
    Maybe, the problem is the origin of the maps, Tomtom or Navteq (don't walk together) or the age of the maps.
    In that case, verify the content.info (Sygic/Maps). The line maps= is important.
    Here the two last version (but not together) :
    maps=TA:WORLD:2015.03
    maps=NT:WORLD:2014.09,NT:NAMERICA:2014.12,NT:MEX:2014.12
    This is the file i am using with India maps downloaded using sygic map downloader
    Attached Files Attached Files

  5. #4
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    68
    Posts
    537
    Rep Power
    152

    Default

    Quote Originally Posted by vishalbhola View Post
    This is the file i am using with India maps downloaded using sygic map downloader

    Why are you not using the content.info that came with the downloader?????

    It is always the same questions over and over again.

    Use the correct content.info.

    The one you have attached here is so full of garbage it is a wonder it even works.

    Now start over with what is posted here.

    Use this link:
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Read what it tells you to do.
    Last edited by asprin624; 30th July 2015 at 06:27.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Bro, i tried several content.info file but no luck then in the end i tried this and it was able to find the india map and i was once able to use the app but then Gps connects hardly.

    It would be great, if you could let me know from where i could download and use the content.info file which works for india.
    I am going to try the option which you suggested but is this with HuD enabled and Can i use the old maps as downloading new 700 mb immediately is a pain on slow connection.

    Also, One thing i fail to understand, All the post mention to not to use wifi when the app is on. But as soon as you do a fresh install all the apps ask for wifi to download the required resource and if you keep wifi off it fail and if you keep it on it messes with content.info file by downloading the required resource which in this case is around 28mb.

    Edit: As advised, I installed all the folder from the link provided

    Copied Sygic folder to the phone drive.
    Copied Wlc and content.info from another base of 2015 as i could not find the way to download the wlc using the map downloader attached in the link. It only shows me to download the maps
    Used the old maps from June 2014.
    Installed the apk and ran it without the wifi and it failed due to no resource found hence restarted and downloaded 28mb resource with wifi on.
    App started and selected the india map to set the route and as soon as the process of setting root finishes app crashes.



    Await your input.
    thanks in advance.
    Last edited by vishalbhola; 31st July 2015 at 03:55.

  7. #6
    Master asprin624's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Belgium
    Age
    68
    Posts
    537
    Rep Power
    152

    Default

    @ vishalbhola,

    As I do not know what maps you are using or what content.info

    Look here:

    the content.info file

    [PRODUCT:Sygic GPS Navigation]
    name=Sygic GPS Navigation
    tts=yes
    sdk=no
    truckAttr=no
    premiumPOI=yes
    junctionView=yes
    exPostals=yes
    naviType=pedestrian,car
    3dContent=yes
    cityguides=yes
    speedcam=SCDB:WORLD:2020.01
    maps=TA:WORLD:2015.03


    now the maps you should be using are these.

    ind.ta.2015.03

    You get them from the latest downloader.

    You also need the wcl folder too.

    So in your map folder this is what it should have

    \sygic\map\

    Folders
    \ind.ta.2015.03
    \wcl
    and content.info

    So when you start the downloader.

    Pick Nr.1 then Nr. 4 then Nr.1 and Nr.5

    I hope this helps you.

    But do a clean install.

    Remove everything that is Sygic.
    The folder
    The app
    Clear the cache
    Reboot.

    Install the base folders from post
    Then add your maps
    Then install the app. (now wifi off!!!!!!!)

    If you are getting need to access the internet when you start the app you did not install the correct base folder.
    Last edited by asprin624; 31st July 2015 at 07:41.

  8. #7
    Master victor777's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Europe part
    Posts
    140
    Rep Power
    16

    Default

    What should be written in the strings
    speedcam=
    maps=

    if I want to use maps, for example,
    Iran irn.rh.2011.01 or
    Iraq irq.gt.2013.03 ?
    Can I use these maps at the same time with Here or TomTom maps ?

  9. #8
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    India
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    @Chamber
    As advised, I followed the procedure and this time all went well.
    The app did not download the data on start and ran well unfortunately it is raining heavily right now so i could not located gps signal to test it properly.

    It is highlighted that apps is running fine but it closes randomly as soon as i enter the navigation route.
    Any advise to make this issue resolved.

    I would like to thank you for the all the help and support you provided.

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Essex, UK
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I read this thread as I'm having a 'maps not detected' issue with a Win CE version of sygic. There's no content.info file in the Maps folder, just all my maps fbl and poi files. The Win CE version does have a content.lic file, but that just contains all the activation codes.

    Just checking I#m not missing a file that would enable mine to work?!

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.