Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    France
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Unhappy no connection....

    Hello,
    I can not connect to the "Garmin Maps" page, it displays "page no found", do you know why?
    Thanks,
    Remi1941

  2.    Advertissements


  3. #2
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,614
    Rep Power
    5322

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    sent with my phone
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  4. #3
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    France
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ] Always "page no found" !

  5. #4
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,614
    Rep Power
    5322

    Default

    Your link is different from mine.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  6. #5
    Navigation software expert


    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Czech Republic/Prague
    Posts
    68
    Rep Power
    142

    Default

    I have the same problm (HTTP 404 not found) with the page [Only registered and activated users can see links. ] when I use Internet Explorer. The error doesn't exist, when I use Google Chrome. Interesting ...

  7. #6
    I know where I am

    Magnetron's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    W. Australia
    Age
    64
    Posts
    3,285
    Rep Power
    260

    Default

    Catys and zhid links are the same. Remi link has an extra part to it which may cause the problem combined but if you highlight just the URLs they work guess it depends on how you copy the link.

    remi this one gives the error but is very close to mine but the error is highlight in green. Make sure you don't copy the last forward slash, after a .html or introduce one.
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    cats and zhid these work.
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    My copy and paste and it works also.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    MagnetronLegacy
    Can't see a link/attachment? Don't post asking why. Just 'Like' the post & hit F5:
    THE LIKE BUTTON IS NOW IN THE BOTTOM LEFT HAND CORNER
    Posts serving no purpose like thanks or to ask about links go to [Only registered and activated users can see links. ] or are deleted, it's GPS Power policy.

  8. #7
    Member
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    France
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    It does not work with Mozilla Firefox, but with Windows Internet Exporer.

    In fact when I put [Only registered and activated users can see links. ], it automatically adds .html/

  9. #8
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,614
    Rep Power
    5322

    Default

    Quote Originally Posted by remi1941 View Post
    It does not work with Mozilla Firefox, but with Windows Internet Exporer.

    In fact when I put [Only registered and activated users can see links. ], it automatically adds .html/
    Clear cache and cookies.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.