Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112
Results 111 to 117 of 117
  1. #111
    Member +
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    by usb or I loaded the file into my radar gps and i do an update of the gps on on my car.
    when is finish I do a restore and audible alert functions and voice when wav files are
    install.

  2.    Advertissements


  3. #112
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    634

    Default

    See if the following .gpi works, it has single alert at
    Redlight at Hof Ten Houte and Dries SE bound
    <Lat>50.9804</Lat>
    <Lon>4.2081333</Lon>
    and uses same .wav file as your .gpi
    Spoiler: .

    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

  4. #113
    Member +
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    Good evening,

    I did the test and it was concluded with visual and voice alert .
    as you left an address from St Denis in France I could see various icons appear and find them
    perfect.
    if they were a superior format would be better.

    thanks again

  5. #114
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    634

    Default

    Good. That means "resetting" your unit some how restored alert capability. Make absolutely sure that it's only my .gpi you are using and not any others (there should be one icon for one alert if you're using my .gpi ONLY). Once it is known (with no doubt) that it works, then I can build full alerts for your area.
    Last edited by osiris4isis; 11th May 2016 at 07:08.
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

  6. #115
    Member +
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    I redid the test this morning and it works properly and for this to work I have to do each time a restore

    and icons I you speak I have found on a French site and I do not understand why I was able to see yesterday at the simulation.I could not test because they date from
    27/4 and I have not been since in France .(radars.sox)

    to be clear when I installed your file the simultion started from the so France Paris Saint -Denis with all alert icons

  7. #116
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    634

    Default

    The .gpi that I'd built is just normal Garmin alert (not directional) so it will work coming from all direction. I'm having great difficulty understanding what you are saying. Are you saying that the .gpi you were using ([Only registered and activated users can see links. ]) no longer work?
    "You know the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don't alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit the views." -DrWho

    Do NOT PM me with requests or for fixes to your problem. Post in thread instead. All communications in English only!

  8. #117
    Member +
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Belgium
    Posts
    64
    Rep Power
    0

    Default

    it always works perfectly .

    mistranslation what I said is that if someone else wants to use it must not forget to do a restore after install

 

 
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2101112

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.