Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 51 to 60 of 100
  1. #51
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    495
    Rep Power
    152

    Default

    I follow some other forums and trough the years I saw many users with rebooting experiences. This issue appears also on the factory (or any other) fw and users desperately try to patch it with R50b but unfortunately that doesn't help. That's why I came to that conclusion. I just post here what I learn from the experiences of others..If there is a soul who can confirm from the first hand that rebooting problem could be fixed by (re)installing a firmware (which one?) I will be more than happy to read it.

  2.    Advertissements


  3. #52
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    France
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, so I can download the Mega link and put on a SD card and in my car ?
    Thanks a lot, I do this.

  4. #53
    Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Romania
    Posts
    23
    Rep Power
    0

    Default

    Does anyone know hot to find out what map version I have on my car?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #54
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    495
    Rep Power
    152

    Default

    press and hold button "Setup" --> select "System details" --> select "Map versions"

  6. #55
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Poland
    Age
    31
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, so this is map versio 2016-1 or 2008/2009, if 2016-1 why display 2008/2009

  7. #56
    Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    NH
    Posts
    22
    Rep Power
    0

    Default

    As earlier mentioned.

    It is caused by the crack methode of the maps. First database must be 2008/2009 to make it work, and the second on the SD-card 2016-1

    The persoon who made the crack has forgotten to rename the label in the first database to 2016-1 ....

  8. #57
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Terneuzen, Netherland
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Downloaded as indicated in beginning of thread page 1.
    Unpacked and copied to SD card.
    It works on peugeot 3008 (ex 2011) without renaming, or anything else.
    New roads appeared on map and naviagtion worked.
    I updated the firmware before to 50b
    Thankx.

  9. #58
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    France
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    thumbup Maps working correctly in Citroen C4 Picasso 2010

    Hi,
    Thank you for the maps.
    I confirm that the maps are working well in Myway RNEG for Citroen C4 Picasso 2010.
    Firmware release: R50b
    SD Card: SanDisk Extreme 32GB SDHC Class 10 300x 45Mbps.
    There are a few new roads around Paris region which are not included. Does anyone know where to send update data and request?
    Thank you.

  10. #59
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    France
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    I've download all the files.
    Put on a SD SanDisk 16GB, Class 10, 90Mb/s.
    Put in my car and nothing happen. The system says it does not recognize you card. I have to go in the setup, i've forgot this when I was in my car :D
    But, I just have to copy the first database file on the SD card ?

  11. #60
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    pl/srb
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by BobVocatche View Post
    I've download all the files.
    Put on a SD SanDisk 16GB, Class 10, 90Mb/s.
    Put in my car and nothing happen. The system says it does not recognize you card. I have to go in the setup, i've forgot this when I was in my car :D
    But, I just have to copy the first database file on the SD card ?
    HI. Can you format the card before coppy files ?
    Try format SD Card as fat32 and Allocation Unit Size 64KB ... in my RNEG works in this settings.

 

 
Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.