Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 143
  1. #81
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Bricoman View Post
    Hello,

    The information comes from a safe source ?
    No - hehehehehehe

    The official 6.1.D.R20 download link expires in July 25 so I hope that a new version will be available after that.

  2.    Advertissements


  3. #82
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Brazil
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    CarPlay is not working with iOS 10 beta (Peugeot 208 running SMEG6.1.D.R8). May it work if I upgrade to SMEG6.1.D.R20? Is there a way I can get a full changelog from R8 to R20?

  4. #83
    Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    NI
    Posts
    27
    Rep Power
    2

    Default

    Quote Originally Posted by abazaglia View Post
    CarPlay is not working with iOS 10 beta (Peugeot 208 running SMEG6.1.D.R8). May it work if I upgrade to SMEG6.1.D.R20? Is there a way I can get a full changelog from R8 to R20?
    Yes, it is in this thread, did you try reading the thread?

    [Only registered and activated users can see links. ]

    I doubt there are any fixes for iOS 10 Beta in this firmware. have you asked Apple to fix incompatibility issues? after all it is a Beta and changes to the next Beta or Release Candidate could fix the issue well before Peugeot fix it.
    Last edited by Darkmoon; 15th June 2016 at 22:37.

  5. #84
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Brasil
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    I have a strange problem with the SMEG+IV2 after upgrading to this version 6.1.D.R20
    Sometimes, when connecting my car, the CM begins to make a very annoying whistle, not. She did not exisbe no message on the screen and nothing! I found that pressing the keys VOL + VOL + MENU, it restarts and the noise to, it just loses the clock setting. Can this be a problem in this version? Is there any way to give a hard reset on the SMEG+IV2. My car model is Peugeot 308 THP 2016 Brasil.

    Thanks
    Ygor

  6. #85
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Lyon
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    no i test IOS 10 beta and is running with SMEG6.1.D.R20

    on iphone reglage carplay you possibility move icon for the car

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by jfeadm; 25th June 2016 at 08:18. Reason: add pics

  7. #86
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Brazil
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    wow, thanks jfeadm! I'll try upgrading to R20

  8. #87
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Brazil
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Upgrated to R20 and issue persisted

    iPhone says "This accessory is not supported by this iPhone" and in the car panel it says something like "no media found in this device".

  9. #88
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Netherlands
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    You might want to try a different cable. New iOS versions often render non-official 3rd party cables useless.

    I'm running the iOS 10 beta as well, and I'll get my new 208 on Wednesday, so I'll report if it works for me.

  10. #89
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Brazil
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MeAngry View Post
    You might want to try a different cable. New iOS versions often render non-official 3rd party cables useless.

    I'm running the iOS 10 beta as well, and I'll get my new 208 on Wednesday, so I'll report if it works for me.
    Great! Please report. Regarding cable, cleaning the lightning port and changing the cable (tried 3 official cables) were my initial attempts. I'll be waiting for your reply on Wednesday. Let's see how it works for you.

  11. #90
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Netherlands
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Works fine for me with an original Apple lightning cable with my iPhone 6s on the iOS 10 beta.

    I was confused though because CarPlay didn't show in the SRC menu, but it did in the regular menu and under connected services.

    The car has software version 6.1.D.R19.

 

 
Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.