Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    U.k
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Rt6 Emyway problem after update

    Hi wondered if anyone can help me I've updated the new maps and firmware and radar file everything worked perfectly but now my parking sensor volume and radar volume is basically that low I can't here it is there a setting to change the volume thanks.

  2.    Advertissements


  3. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    zgb
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    What is you firmware version?

    Probably you have 2.85. Try latest :

    2.86 : [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    U.k
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hi igor I'm allready on 2.86

  5. #4
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I recognized the same problem after the update but could solve it using Mirascript for adjusting the parameters.

    Try it: [Only registered and activated users can see links. ]

    For adjusting the volume start script "run RT6_Setting.cmd" and change the value at "Rear beep vol" to "5" (default). Than reboot the system and it will work as before.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    U.k
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks wewa worked a treat.
    One more problem I had 3 theme noticed there's only 2 now anyway to get the grey one back thanks.

  7. #6
    Moderator

    Bricoman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    All over the place
    Posts
    1,115
    Rep Power
    243

    Default

    Hello,

    There is a file for display the 4 screen color RT6.
    We must recover RT6 internal files and edit them.

  8. #7
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Malta
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    How do i update my firmware? I am having problems with my myeway ... i am getting a frozen screen with the citroen logo

  9. #8
    Moderator

    Bricoman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    All over the place
    Posts
    1,115
    Rep Power
    243

    Default

    Hello,

    Look at here :
    [Only registered and activated users can see links. ]

  10. #9
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Poland
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hello everyone!
    I'm driving Citroen DS5 Hybrid and I have a problem with my RT6 unit.
    After firmware upgrade, it doesn't show hybrid consumption screen.
    I believe it could be easily configured in user_config.dat file, but I don't know which exact parameter should be amended. I would appreciate any advice on it!
    If someone could share user_config.dat file from any hybrid version car, it would be awesome!
    Thank you in advance!

  11. #10
    Moderator

    Bricoman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    All over the place
    Posts
    1,115
    Rep Power
    243

    Default

    Hello,

    You can try to update again FW 2.86b, or see your dealer.
    Being different is neither a good or a bad thing, this means that you are brave enough to be yourself

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.