Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 21 to 30 of 137
  1. #21
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Netherlands
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    I can report succes!
    At first I copied all files and the database folder directly into the root of the card, and it was not recognized.
    Then I formatted the card (FAT32) and created a database folder on it.
    Then I copied all files and the database folder into this folder (so the database folder is on the card twice) and it worked.

    Could this solve your problem too?

    regards,
    Fred

  2.    Advertissements


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Serbia
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    I can say calculate is not good for me.

    Regards,
    Shone

  4. #23
    Master
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Magrathean
    Posts
    48
    Rep Power
    44

    Default

    2015-1 works fine for me. Citroen DS3

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Europe
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Works fine here also. Citroen Grand C4 Picasso - RNEG latest version R50B 50.03
    Just deleted everything on SDCARD and copy/paste "database" folder contained in "copia de seguridad mapas rneg 2015" folder
    Thank you very much !

  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    uk
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    does the R50B 50.03 stop the speed camera alerts?

    I can't see any options to activate it like I've seen in other threads.

  7. #26
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    485
    Rep Power
    152

    Default

    Do you actually have speedcams installed? I'm asking because this 2015-1 version from the sources of this thread doesn't include them..You can separately download it from here:

    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Europe
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Works fine here to. 2011 C5 MyWay.

    Thanks.

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    uk
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    yes, I have copied the 2 files over but the menu I've seen on forums (the one where it asks for audible warnings etc) doesn't appear? Tried for ages trying to find it but if anyone give me the exact sequence for getting the menu activation that would be most appreciated.

    I'm using 2014/2015V2 and RNEG 50.03 R50B
    Last edited by franticfran; 19th June 2015 at 11:42.

  10. #29
    Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    pl/srb
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Works fine in my 2009 C5 Rneg.

    Thanks

  11. #30
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    uk
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    mine is a 2009 PUG 807

    may have to plug it into Lexia to see if any RNEG features are disabled I guess.

 

 
Page 3 of 14 FirstFirst 1234513 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.