Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 111 to 120 of 137
  1. #111
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Somewhere
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Hi everybody, I just registered here in search of the latest wip nav for my brother-in-law and father-in-law (both have Peugeots with the same system). I'm absolutely no noob computerwise, and I am going there in the weekend. Now, i like to go prepared. My father-in-lav has 29.01 r29a fw and my brother-in-law has the 40.03 r40b fw. Preferably, i would rather not update their fw, but just in case I have to I allready downloaded 50.03 r50b fw. Since I've seen the stories about failed flashes, and the need of the previously installed firmware, I wanted to download the older firmwares to restore if anything goes wrong, but none of the links are working. Does anybody still have the older firmwares and would like to share them? Then I can go to them with peace of mind and give them an easter present ;-). Many thanks in advance.

  2.    Advertissements


  3. #112
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Wales UK
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I am running the latest maps and cameras on the R27 firmware with no problems. You should not need to update the firmware to use the new maps.

  4. #113
    Moderator

    Bricoman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    All over the place
    Posts
    1,119
    Rep Power
    243

    Default

    Quote Originally Posted by Brettsy View Post
    I am running the latest maps and cameras on the R27 firmware with no problems. You should not need to update the firmware to use the new maps.
    Hello,

    Thank you for the information that will serve many people.

  5. #114
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Somewhere
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah, I know, normally all should be fine without the firmware update, but I'm a "just-in-case" type of guy, I would like to have all the files, just in case anything goes wrong. Since a couple of pages back, there is also someone with v40 who needed to upgrade to v50. And if that update goes wrong, I can at least restore to his previous version. But it's nice to know it works with v27 also, was pleasantly surprised when i read that yesterday.

  6. #115
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    france
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by QUIN1965 View Post
    [CENTER][CENTER]CitroŽn MYWAY RNEG / MODIFIED Peugeout WipNav 2015-1
    sinttulocolorreal91


    Hi,

    After all, thanks for your post.
    I have installed 50.03b version and it works great with 2011/2012 maps, but when I try to use your maps, it doesnt work.
    SD works fine, 2011/2012 works on SD.
    File system: SD root: database : files+database (2 folder)
    Any solution?
    thanks again!

  7. #116
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    495
    Rep Power
    152

    Default

    did you try with system reboot?

    klick SETUP --> for 2 seconds simultaneously hold buttons 1+2+3 to enter hidden menu -->settings --> system reboot

    demonstration in video below (from 0:45)

    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #117
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    france
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I tried system reboot and same result..
    system load SD, but no map is showed and navigation doesnīt work
    I used files from "copia de seguridad mapas rneg 2015-1" extract
    thanks janch!
    Last edited by ganexito; 25th March 2016 at 18:13.

  9. #118
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    495
    Rep Power
    152

    Default

    than only reason could be in the corrupted file(s) on the SD card or faulty card itself. Download files again or try with another 16 GB SD HC (class 4, 6 or 10). You mentioned that SD works OK..But how did you manage to use original SD card with the new database as you need 16 GB to fit it in. Original SD cards from 2012 are usually 8 gb??

  10. #119
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    france
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    I use 32 GB SD HC class 10 (non original) with 2011/2012 (downloaded) right now and it works right... I erase this version and put 2015 version and it doesnt work... I erase 2015 and put 2011/2012 again and it works again...
    So... SD card works correctly
    The only different thing that I have noticed is [Only registered and activated users can see links. ][Only registered and activated users can see links. ]when I see files on MAC original files icon are like "terminal icon"
    Last edited by ganexito; 25th March 2016 at 18:41.

  11. #120
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    495
    Rep Power
    152

    Default

    You say you are using MAC? That's the reason I believe. Use only WINDOWS computer for copying files on your SD card. Don't mind the differences between files like you posted above..Just copy folder database with a windows PC and it should work OK. Once again - do entire job with a win comp (download, extract, copy)

 

 
Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.