Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 61 to 70 of 303
  1. #61
    Moderator

    Bricoman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    All over the place
    Posts
    1,115
    Rep Power
    243

    Default

    Hello,

    You didn't need to do again the firmware update ?
    I had this problem lately, I've reformatted the micro USB (SanDisk) 32GB FAT32 4096, put in all albums and after working great.
    The problem came when I removed the key to add .mp3 320 kb/s with Windows 10 Home ?
    You can try that.

  2.    Advertissements


  3. #62
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Bricoman View Post
    Hello,

    You didn't need to do again the firmware update ?
    I had this problem lately, I've reformatted the micro USB (SanDisk) 32GB FAT32 4096, put in all albums and after working great.
    The problem came when I removed the key to add .mp3 320 kb/s with Windows 10 Home ?
    You can try that.
    Hi... Thank you for your tip.. I'll try and then get back to you.

    Thnks once again.

    Best regards,
    Bruno

  4. #63
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Bricoman View Post
    Hello,

    You didn't need to do again the firmware update ?
    I had this problem lately, I've reformatted the micro USB (SanDisk) 32GB FAT32 4096, put in all albums and after working great.
    The problem came when I removed the key to add .mp3 320 kb/s with Windows 10 Home ?
    You can try that.
    Good evening Bricoman,

    I've already tried to reformat the USB and put some mp3 with lower bit rate (128kb/s), but it didn't work, even because the system doesn't consider USB as a music source since this firmware update..it only gives three music source options : CD, Auxiliary or Bluetooth streaming,.. please see below..

    cxrtZsx

    I've also try to reinstall the firmware 2.86b.1 through USB and CD, the update run without any error, but the problem still remains

    Well if I go to Citroen I believe that they may even not correct the problem, since I'm installing this firmware by my own because they didn't want to update it a few months ago in a regular maintenance operation (and I was paying for it...because warranty already ended...)


    Thank you in advance.


    Best regards
    Last edited by skeletiko; 30th September 2015 at 23:13.

  5. #64
    Moderator

    Bricoman's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    All over the place
    Posts
    1,115
    Rep Power
    243

    Default

    Hello,

    This is not a firmware problem, that installed is good !
    I use this mini-key fully functioning 32GB

    91308594 18 small
    Have you formatted the USB drive in FAT32 slow and not fast ?
    It's just a key USB problem, try another one to see.
    Last edited by Bricoman; 1st October 2015 at 17:50.

  6. #65
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Wro
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Question in the topic of RNEG2.86B.1: I have currently in my Peugeot508 - RNEG2.1.G.5. Can it easily and directly be updated to the 2.68? Or I need to go throw some mid-versions? Thank you in advance.

  7. #66
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    zgb
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default

    hey pikiwro. you can go directly to 2.68 without problems. just format usb key to fat32 copy all files on to usb, plug and wait to load.

  8. #67
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Wro
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    @igorcar - Thx . Update took 30min, went fine, works correct.

  9. #68
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Brazil
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, please I have a big problem. I just try to update my RT6 RNEG2.10.A.1 and when I have finished everything was great. 2 hours later the screen begun to show a Citroen logo and nothing else. The sounds still normal. I tried using the eject button, but after the restart nothing happens and the damn Citroen logo remains frozen on the screen
    Now I tried to use USB with the lattest firmware but as the screen shows nothing I do not know if the upgrade is happening or not
    Please help me

  10. #69
    Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Lisbon, Portugal
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Bricoman View Post
    Hello,

    This is not a firmware problem, that installed is good !
    I use this mini-key fully functioning 32GB

    91308594 18 small
    Have you formatted the USB drive in FAT32 slow and not fast ?
    It's just a key USB problem, try another one to see.
    Hello Bricoman, my apologies for the late reply but I haven't had too much time lately.

    I've tried your suggestion, but, unfortunately, RT6 still doesn't recognize MP3...I've formatted more than one USB pen in slow mode with system file FAT32 and placed different MP3s with various bit rates (128kb and higher),..sometimes inside a folder,..sometimes in the root...but nothing works...

    Then, following a suggestion from other forum user (Joćo Paulo), I've tried to run mirascript RT6_CONFIGFLAG and saw that USB setting was set to "2".. therefore I changed to "1"... from that time, USB option reappeared in media options (see below):

    zCKqdNr?1

    However, when I select the USB media option...the system just go to the main screen and doesn't play the mp3... please look below (apologies for the low quality... but it was the only way to upload it)..

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Do you believe that this shall be related with any other wrong setting or any other thing that you may remember?

    My actual mirascript RT6_CONFIGFLAG settings are these:

    USB=1
    UNKNOWN1=0
    DVD=2
    BT=1
    BT_AGENDA=1
    SIRIUS=2
    IPOD=2
    FMUX=2
    AUDIO_AUX=2
    CDC=1
    JBX=1
    TRIP=2
    CLIM=1
    VIDEO_AUX=1
    AAS=2
    AVR=1
    A2DP=2
    UNKNOWN2=1
    MERCOSUR=1


    Thank you in advance for your help, once again.

    Best regards,
    Bruno

  11. #70
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    France
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Can i update directly my DS3 eMyway Firmware 2.80.E2 to this version 2.86.B1 ?

    Thank you in advance for your answer,
    Fabien

 

 
Page 7 of 31 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.