Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
  1. #21
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Usa
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    It looks like I can chose any voice without problem, But I'm still cant here the voice I have sound in my system because I listen to ipod while navigate and should work as before the GPS interrupt the sound to guide me through the road but did not happened ?
    I don't know where is the problem ?
    Heres my system.ini setting for the voice:

    [local]
    voice_key="english_m2_us"
    voice_path_hint="voice\Voice_Eng-us-m2 - Dave v1.1.zip"
    language_lcid="1033"
    language_key="english US"
    lang_path_hint="lang\Lang_English-us.zip"

    And in the sys.txt:
    [sound]
    use_os_volume=1
    os_volume=255

    Thanks.
    Last edited by Zohar; 19th March 2016 at 16:36.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    usa
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    Are you try my post #19?

  4. #23
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Usa
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Yes I used your voice pack. I noticed when I try to change the voice and click on any one does not here the testsound="have_a_nice_trip_drive_carefully"
    !
    Last edited by Zohar; 19th March 2016 at 17:16.

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    usa
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    sorry post #17,

  6. #25
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Usa
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Yes as I said (post 21), I open ipod and listen to music the I hit PIP and the Nav system started and not here any guide from it. Even I tried to mute the sound from navi screen and turn it on again still no sound !!!
    Last edited by Zohar; 19th March 2016 at 17:34.

  7. #26
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    usa
    Posts
    7
    Rep Power
    0

    Default

    The only way you get sound when audio player(usb or sd card mp3 file) running, with ipod or bluetooth you are not gonna get sound, i don't know why

  8. #27
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Usa
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    My system power-acoustic-p-81acrd connected to ipod, I used to hear the music while the navigation is running and the system mute the sound when navi guide speak to turn or whatever instruction and after that music continue to play after muted this in my old system.
    After I use the new iGo cracked one not the same scenario dont know why !.

    Thanks for your help.
    Last edited by Zohar; 19th March 2016 at 18:02.

  9. #28
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    ohio
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    My setting are exactly the same as QuerkyBV states above. I had the same problem with the .bmp. I deleted all but english file. Mine has USA selected, but does British male voice. Took a nice long trip to the boonies listened to music player no problems. Voice interrupted right on Que. Excellent accuracy. As stated in my post I am using the external speaker supplied. When I first started using my N-81ACRD I had forgotten to hook up the aux to the glove box input which I am using just for the media player and bluetooth music. Phone comes through small speaker all of work flawlessly. I believe when I first started using this program the speaker was muted. Small speaker on display with red line through it. Hope you get it going it is dead accurate.

  10. #29
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Usa
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Yes my system connected the same way yours does, To make my self clear about any problem with connection I format the sdcard and use my old navi backup files and hey its working and no problem with the sound. With the new navi I tried to mute the sound with little small speaker on the left side on the screen and I turned back on with no sound at all. The way should work when I go to setup region to change the voice I should hear "have a nice trip drive carefully" in my case I don't hear any sound when I try to change from Amy, Jason or Dave package.
    Did you change any setting in the sys.txt or system.ini files?

    Thanks.

  11. #30
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Usa
    Posts
    16
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, I followed the instruction, When I plug usb beside sdcard slot and play music I got sound on the navi don't know why?
    That mean I can't use my Ipod and gps on the same time should be plugged usb so the GPS sound work. Now I have to copy all songs from Ipod to USB.

    Thanks to all helped me out (qwertybv and JamesTo).

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.