Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Bucuresti, Romania
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default Serioux not seen by PC and stuck at boot

    Hello guys!

    I have a small issue, if anyone can help me, I would be much obliged.
    So, I connected this GPS to the PC and deleted everything on it. After that I tried to start it, it's screen was decalibrated, couldn't do a thing, after several tries it was stuck at boot, black screen with Serious writing/. Now it's stuck at boot and the PC doesn't see it at all, I'ved tried USB 2.0 and 3.0, tried different USB cables, only direct USB port, nothing...
    Can I do anything with it? I have to mention that it has no battery at all. I was bloated/swollen and I cut it off.

    Thank you, Cheers!

  2.    Advertissements


  3. #2
    ☼ADMIN☼
    catymag's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    light side
    Posts
    23,627
    Rep Power
    5322

    Default

    Give more details about your gps: brand, os etc.
    Better you post in a specific section: Garmin, Tomtom, iGO.......

    sent with my phone
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]
    You have to navigate to get to the good.
    Nuvi1250/Nuvi 34xx/Nuvi 2200/Nuvi 66/Oregon 600/Galaxy S5 MM 6.0.1/TomTom GO/iGO Nextgen Avic,Basar,Isr.Gift/Navigon
    Please don't flood my pm box with questions you can post on forum!! You won't hear back from me.

  4. #3
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Bucuresti, Romania
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Hey!

    Thank you for your response.

    It is a Serioux UPQ550T2, it runs WINCE6.0. That is all that I know. I tried running TOtalCommand, but I ain't sure about what I am doing.
    It started one time, about one hour ago. I renamed totalcommander to autorun.exe, connected it to my laptop, and it started, managed to calibrate it, Windows Mobile Center started on my laptop. I restarted the GPS and it's back to bootstuck....
    I can only use a 8GB SDCard.

    THank you.

    If someone can move my topic to the right area, thank you.

  5. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Bucuresti, Romania
    Posts
    12
    Rep Power
    0

    Default

    Oh, also, when it started, I changed it from ActiveSync to MassStorage.

  6. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Romania
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    i have the same problem,but my device is a serioux gt500...what do i have to do,to autostat igoprimo from micro sd card, instead of windows ce?

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.