Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 81 to 90 of 170
  1. #81
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    495
    Rep Power
    152

    Default

    Installing Navigon on 2-DIN system with wince 6.0 is not a very good idea (generally speaking)..Anyway if you get map error you should know why - either you don't have any maps or .nfs files inside the MAP folder.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by janch; 6th August 2015 at 10:42.

  2.    Advertissements


  3. #82
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Melaka
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    gps antenna connected.. but how to know my port and baud?

  4. #83
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    495
    Rep Power
    152

    Default

    You can temporary Install iGO8 and go to "Menu" >> "Settings", and scroll to "GPS". If the message is GPS receiver is connected", un-tick the "GPS Enabled" box and then click on "Autodetect". Wait for the scanning to complete and then click on "OK' where it says "GPS receiver has been detected successfully. On next screen click on "GPS" and read the "Port" and "Baud Rate". (in greyed out slots). Now you have the values which you can use in Primo (you must enter it into a sys file)

  5. #84
    Member +
    Join Date
    May 2013
    Location
    Amsterdam
    Age
    36
    Posts
    43
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by janch View Post
    Installing Navigon on 2-DIN system with wince 6.0 is not a very good idea (generally speaking)..Anyway if you get map error you should know why - either you don't have any maps or .nfs files inside the MAP folder.

    [Only registered and activated users can see links. ]
    What do you recommend? iGO is better?

  6. #85
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Portugal
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    HI,

    I have a WINCE 6.0 (NDRIVE 64MB) and have done all it was written , but crashes always, and never starts I changed all file " DataFlash" to "SDMMC".
    Can you help?

    Thanks!

  7. #86
    Member +
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    France
    Age
    46
    Posts
    48
    Rep Power
    3

    Default

    @mazimps
    Maybe 64 is not enought.

    What is the error message ?

  8. #87
    Master alazgreg's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Greece
    Posts
    154
    Rep Power
    34

    Default

    Quote Originally Posted by mazimps View Post
    HI,

    I have a WINCE 6.0 (NDRIVE 64MB) and have done all it was written , but crashes always, and never starts I changed all file " DataFlash" to "SDMMC".
    Can you help?

    Thanks!
    What is the model?what resolution?is it unlocked?is it wince6?
    Giving up smoking is the easiest thing in the world. I know because I've done it thousands of times.
    Mark Twain

  9. #88
    VIP Master
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    137
    Rep Power
    58

    Default

    For those of you struggling with the Greek language, and still not getting GPS working inspite of following [Only registered and activated users can see links. ] instructions to the letter. Please delete the entire folder \Navigon\MN Settings\

    This is the same as doing a factory reset. Next time you start then you go through the initial setup.

  10. #89
    VIP Master
    mikeroberts's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Germany
    Posts
    137
    Rep Power
    58

    Default

    I have 2 questions:

    . How do I turn off the NAG / disclaimer screen at (every startup)
    . How do I remove TMC, my China devices doesn't even have it - so don't need the logon onscreen in red whilst the system looks for a signal

    any tips?

  11. #90
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    the netherlands
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    help

    Hello,
    I copied everything to a SDcard. I have a chinese aftermarket Navigation/DVD Console for my Opel Corsa GSI.
    The navigon app does open, but i have no idea if it works, since i'm Dutch..and the language is Greek. How do i change this to English or Dutch?
    Hope to hear from you soon.
    Greetings.

    EDIT:
    I got it working when looking up the comments and saw mikeroberts.
    Now that i have it in Dutch language... i can't open my maps.
    Everything works....except the maps. And that's basicaly the thing you use it for right? haha!

    So.. when i click 'show map' or want to typ in an adress, it doesn't find any maps and the system crashes and goes back to my main menu panel of the console.
    I have put .map files inside the folder named 'Map'. Is there anything else i need to place in folders? If yes, what files and in what folders?

    Edit: this is the pop up i get when it crashes:
    Db1WsuA
    Last edited by opelcorsagsi; 27th October 2015 at 15:15.

 

 
Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.