Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Rep Power

    Default Mio digitalwalker c320 problem

    Lo @ll,

    i have problem with the device. I installed Miopocket on SD, installed Igo Primo, and after i unplug cable from PC, set Igo Primo, and everything seems OK.

    After some time, i tried to power up my device, and main shell launched. On the main shell, icon on the left that launches Navi software is enabled, i cannot start Igo.

    Miopocket launches only if i put out and again in my Sd card.

    So my question is, how can i set from main shell launching my Igo Primo, or how can i stop launching MainShell when device boot?

    Thanks in advance...

  2.    Advertissements

  3. #2
    Member +
    Join Date
    Dec 2010
    It's nice!
    Rep Power


    MioPocket is not the recommended unlock for the C320. It makes changes to the registry which is unwanted.
    Last edited by chas521; 21st June 2014 at 02:29 PM.




Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.