Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 61
  1. #31
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    634

    Default

    Oh ok. I did noticed the Truck version doesn't come with TTS library; just basic voice. Maybe you can't get TTS with these versions.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Super Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    USA
    Age
    43
    Posts
    197
    Rep Power
    48

    Default

    I'm not sure if I have the "Truck Version" or not, but I do have Primo 2.4 (405512) and it definitely works with TTS. In fact, you can use both Loquendo and Nuance TTS voices with it - at the same time. By reviewing logs, I found that it will actually unload one TTS driver and load the other one as you switch between the different type of voice files (originally, I had worried that they were both in RAM at the same time).

    So if he's using the same 405512 that I am, he can use Loquendo and/or Nuance TTS voices.

    I have a feeling that he doesn't have the proper Nuance TTS files in the tts_nua_v5 directory (for the specific voices he's trying to use). That's just a hunch though!

    Sent from my HP SlateBook 10 x2 PC using Tapatalk

  4. #33
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    634

    Default

    Maybe it's simpler if you just packaged the voice library (Nuance and Loquendo) for him to download and use.

  5. #34
    Super Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    USA
    Age
    43
    Posts
    197
    Rep Power
    48

    Default

    I was going to do just that, but I don't think that I have the correct UK-related TTS engine files. I'll take a look and see if I can find the UK stuff (I mainly only worry about the US voices). But I'll see what I can do.

    Sent from my HP SlateBook 10 x2 PC using Tapatalk

  6. #35
    Member
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Derby UK
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default

    Shall I post the full set of files that I am using so you can check?

  7. #36
    Super Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    USA
    Age
    43
    Posts
    197
    Rep Power
    48

    Default

    Yes, please do. That will help us figure out what's going on.

    Sent from my HP SlateBook 10 x2 PC using Tapatalk

  8. #37
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Costa Rica
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    I am using the US TTS voice and works like a charm. However, I would also like to have available the TTS UK voices... how can I have both working in my iGO primo at the same time? The tts_nua_v5 folder for US and UK, have the same name so I would be overwritting the US folder if I decide to put the UK. I already tried putting a different name to the UK (tts_nua_v5_2) but it didn't work... Does anybody know a solution for this? Can I also add a third TTS language? Thanks in advance for your help.

  9. #38
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Costa Rica
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by albiore View Post
    I am using the US TTS voice and works like a charm. However, I would also like to have available the TTS UK voices... how can I have both working in my iGO primo at the same time? The tts_nua_v5 folder for US and UK, have the same name so I would be overwritting the US folder if I decide to put the UK. I already tried putting a different name to the UK (tts_nua_v5_2) but it didn't work... Does anybody know a solution for this? Can I also add a third TTS language? Thanks in advance for your help.
    I already found the solution. Just add the ENG, SPE and whatever other language folders inside the tts_nua_v5 folder. All other files are the same.

  10. #39
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    belgium
    Age
    74
    Posts
    8
    Rep Power
    0

    Default

    hi
    where should i find or create this directory named :tts_nua_v5
    thanks
    GPS iGO Primo 9.6.13.405512 (jun 18 2014) NNG kft
    language guidage : francais - juliette

  11. #40
    Super Member
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    USA
    Age
    43
    Posts
    197
    Rep Power
    48

    Default

    The "tts_nua_v5"" directory goes right into the main Primo directory (same location as the "content" directory).

    Sent from my HP SlateBook 10 x2 PC using Tapatalk

 

 
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.