Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33
  1. #21
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    603
    Rep Power
    753

    Default

    Quote Originally Posted by crosswir View Post
    hi every body i am a newbie and would like to know how to install mapchanger on my igo primo 2.0 internatinal edition thank you for your help
    Download and unrar this attachement .you have two folders utility+ ux and copy in Primo folder. after in content you create a folders.
    1. Put "UTILITY"+ UX folder in Primo's root
    2. Open UTILITY\utility.ini and check DirContent= for example:
    \SDMMC\NNG\Content or \Storage Card\Primo\content or ...)
    3. Check ExeName= (iGo.exe or Primo.exe or ...)
    4. In Content folder create subfolders: map (if your default are TA maps), map_nt (for NT),
    map_ot (for other maps) and copy to each folder at least 1 map.
    5. For change POI together with maps, set: swpoi=1 and create same folder
    structure as for maps (poi, poi_nt, poi_ot)
    Similarly can be configured to switching the following folders:
    BUILDING (swbuilding=1, folders building_ta, building_nt, building_ot),
    HISTSPEED (swhistspeed=1, folders histspeed_ta, histspeed_nt, histspeed_ot),
    PHONEME (swphoneme=1, folders phoneme_ta, phoneme_nt, phoneme_ot).


    6. For correct map provider determination please place to each
    map folder one small file (may be empty, only the name is relevant.
    Examples are in the folder '_copy_to_the_corresponding_map_folder'):
    !map_ta.txt - for the TA maps
    !map_nt.txt - for the Navteq maps
    !map_ot.txt - for other provider's maps
    In this case the skin will set the provider correctly during program
    start and prevent displaying wrong provider that can be caused by possible
    Mapchanger's fault.
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.

  2.    Advertissements


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Hi
    This is my first Post here.
    I have IGO Primo 2.4 on a 2 Din China RNS
    I tryed the Mapchanger WinCe but the Button is greyed out. I want use the TomTom Maps and the Original Here Maps. All Maps are in the content/map Folder.
    What must i do ? Rename the TomTom maps to.fbl ?

  4. #23
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    First, read post before yours.
    Second, read instructions at the beginning of this theme

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2015
    Location
    Germany
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Mapchanger

    Hi
    Thats what i have done exactly.
    I loaded the zip file and put it inthe UX folder.
    After that ich copyed all my TomTom Maps in the map folder. No subfolders only in the map folder.
    My Mapchanger Button ist greyed out. So i only ask what i have done wrong.
    Or what i must change or rename.
    Last edited by D.I.I.; 8th January 2015 at 13:56. Reason: Don't quote the previous post.

  6. #25
    Member
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    earth
    Age
    46
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    What iGO Wince version you use?

  7. #26
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    678
    Rep Power
    209

    Default

    Mr. mita65, you said: ..."Original Here Maps"...
    So, I gues you have ORIGINAL software and original maps. You now have an idea what are you doing wrong?

  8. #27
    Important User

    maury22's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    ITALY
    Posts
    792
    Rep Power
    195

    Default

    Quote Originally Posted by mita65 View Post
    I want use the TomTom Maps and the Original Here Maps. All Maps are in the content/map Folder.
    What must i do ? Rename the TomTom maps to.fbl ?


    Rename TomTom maps to.fbl ???


    Don't work the original maps (940.xxxx) for original PNA TomTom (or TomTom Android) ON iGO softwares (and ON other GPS softwares)........even if you rename the maps in .FBL !
    It only works with TomTom maps made for NNG softwares !

  9. #28
    Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Philippines
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    Works perfect with Primo 9.6.13.351648 on my Lightning Lab 2-din car gps head unit with TT and Navteq maps. Thanks a bunch.

  10. #29
    GPSPower Helper

    costas3850's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    ro
    Age
    28
    Posts
    442
    Rep Power
    328

    WIN CE ux - utility Map Changer For WinCE

    ux-utility MapChanger 320_240, 480_272, 800_480 by sumsum .

    This utility allows you to change the maps used by Primo.

    fbamtg

    Spoiler: link
    [Only registered and activated users can see links. ]


    HowTo :
    1. Unzip and copy the folders from the archive as shown in image below.
    2. If folders already exists, copy content of folder into existing folder.
    3. Each map folder must have at least a map.
    4. Configure file utility\utility.ini, especially name card, as you see in image below.

    2qjy7vp

    5. In the archives there is a file xxxx.lang wich you have to translate and rename acording to info from your lang file, as you see in image below.
    6. Using Total Commander, copy this file into ux\MapChanger_24.zip\ux\MapChanger_24\lang .

    2d0jos1
    Attached Files Attached Files
    Last edited by costas3850; 8th July 2015 at 13:55.

  11. #30
    Member
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Planet earth
    Posts
    10
    Rep Power
    0

    Default

    Any idea how to get MapChanger working like it supposed.

    Right now I have set MapChanger up according to rules above. Everything is set up as supposed: content of .ini file, folder names, text and map files in them (two folders: map and map_nt). Everything to the letter.
    Now when I start iGO up it works just fine, no problem there. Even shows correct map selection in MapChanger.
    Thing go bad when I try to switch map.
    * iGO does not restart (have to restart it manually; its more or less OK by me)
    * It loads very long time and finally crashes
    * Inspecting SD card folder names I see they are now different from previous restart (two folders: map_ta; and map_nt). So apparently iGO does not find maps any more and crashes.

    How to fix it?

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.