Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30
  1. #21
    Important User

    zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    749
    Rep Power
    701

    Default

    Quote Originally Posted by Tonybedford View Post
    Ok just tested in the car again and still no fignal.
    Try this:
    Copy in sys.txt the following (but copy at the top of your sys.txt) because don't know what entries you have:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    After copying each of those settings don't forget to delete folder "save" you can find this folder: Primo2.4\save

  2.    Advertissements


  3. #22
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks ill try the above now and let you know.

    This is what is currently written in the sys folder...

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    This is how the sys folder looks now ive input the info you gave,does thuis look right?

    Code:
    Please Login or Register to see the links
    Last edited by catymag; 12th April 2016 at 22:59. Reason: merged 2 consecutive posts

  4. #23
    Master G-ulash's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Yellow Brick Road
    Posts
    268
    Rep Power
    6

    Default

    It looks good, but it is only the values under [gps] section that can make your gps work.

    Port can be from 1 to 8, Baud can be 4800 or 9600 or 19200 or 38400 or 57600. You have to find the right combination or set it to "auto" and let Primo figure it out.
    But primo needs time for it, which can take up to 30 minutes to find satellites, so don't be hasty thinking Primo doesn't find satellites. Also delete the save folder so that wrong values from previous attempts (can be downloaded save folder from different device) does not interfere.

  5. #24
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Maybe im not leaving it too search long enough for signal so ill give it another go tomorrow when I get home from work.
    Really appreciate your help and patience.

  6. #25
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Well I tried the suggestions above and none seem to work.
    Maybe I should try and download another copy or try a different program such as Sygic?
    Anyone have a download link they hink might be useful to me?

  7. #26
    Master nawaf's Avatar
    Join Date
    May 2015
    Location
    Power _Manifestation
    Posts
    202
    Rep Power
    103

    Default

    Tonybedford,
    if your device is wince, try this: much better
    [Only registered and activated users can see links. ]

    make sure you have the right .lyc that acivate your maps.
    good luck
    Last edited by nawaf; 11th April 2016 at 21:35.

  8. #27
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Devon
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the link but I registered on that site and tried too download twice but both times it got too 99% then stopped.

  9. #28
    iGO Moderator

    Boki_Srb's Avatar
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Niš
    Age
    44
    Posts
    670
    Rep Power
    207

    Default

    Because your AVP program blocks downloading file. No hard feelings, apparently you do not have an experience of the basic behavior on the Internet (downloading "free" stuff).
    Be very careful, always uncheck item "download using our download manager" or similar, use adblock addons for browsers, never register on sites like that, and never pay if it asks you.
    Search for button "free download" or similar on page, and there is usually a waiting period after clicking it. Also, sometimes seeks confirmation so you will have to enter numbers or letters in appropriate box that you see on some distorted images, etc...
    Last edited by Boki_Srb; 12th April 2016 at 16:31.

  10. #29
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    RSA
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Hi guys

    I have tried numerous version of IGO software to install on my Casca D3619 WinCE unit, but with no success.
    When I insert my SD Card and start the navigation, it spools for a while and then return with the following error message "No map card, please check".

    Ultimately, i would like to have Tracks4Africa as my main map for navigation on IGO.

    Could someone please assist and help me out of my misery? :-)

    Note: below is some pics for reference


    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

  11. #30
    Master janch's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hell
    Posts
    486
    Rep Power
    152

    Default

    I can see that you have slightly modified pack from that I provide some time ago and which is working on many casca units. The size of the .exe file differs and also symbols in [xxxxxxxx] inside the maplaunch.ini file are not the same..I don't know, but maybe that's the reason. Here, download again "my" version of ready pack for casca units: [Only registered and activated users can see links. ]

    good luck!

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.