Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 35 of 45 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 341 to 350 of 445
  1. #341
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    Does anybody have full HERE EU licenses at Q3 or at least Q2....is there a full license pack that will activate licenses in red (picture below), if there are no Q3 at least Q2 full truck EU etc.

    Can you please upload and share. Thank you


    Q3 or Q2 HERE maps but FULL EU TRUCK (including Russia etc)


    Spoiler: LICENSES IN RED
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

  2.    Advertissements


  3. #342
    Master JOYTURKX's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    UNDERGROUND
    Posts
    427
    Rep Power
    349

    Default

    @Texas

    I still searching Mega_Free_1_Year_Update_FEU(RU)_NQ_2015_Q3.lyc for other activation

  4. #343
    iGO UX Moderator Texas's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Near you
    Posts
    470
    Rep Power
    159

    Default

    Quote Originally Posted by JOYTURKX View Post
    @Texas

    I still searching Mega_Free_1_Year_Update_FEU(RU)_NQ_2015_Q3.lyc for other activation
    @JOYTURKX
    Teşekkür ederim

    I know that Q3 license is not available yet but I was wondering about Q2 at least for Russia and countries in red?

  5. #344
    Important User

    osiris4isis's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Farside of the Sun
    Posts
    2,645
    Rep Power
    635

    Default

    Quote Originally Posted by GreekPilot View Post
    First, sorry for my delayed answer, but today I had a lot of work to do.
    Second, .tmc files are not license. I believe that they contain historical traffic data. For Greece, this file is from 2011 or 2013. Too old to be accurate.
    Online traffic, has nothing to do with .tmc files. Yes, greece.tmc is red as there is no license for it yet. So I deleted the whole folder tmc in content folder, and guess what. TMC online works perfect.
    There are two things you need to make it work. A good sys.txt entry, like the one below:

    [tmc-http]
    enabled=1
    profile_name="nng-igo-tmc-jci"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-russia"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-beckerfull"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-iphone"
    profile_version=2
    udp.enabled=0

    [tmc.src.http]
    enabled="1"

    [naviextras_bingo.tmclite.provider]
    provider_icon_key="tomtom"
    friendly_name="TomTom"
    ;provider_icon_key="here"
    ;friendly_name="HERE"

    and of course tmc.rar from either arimi (default modified skin-2, the one I am using) or from pongo (I guess it also works, I don;t know as I am not using it)

    I believe that with this tmc.rar (witch you put in ux folder) you are gonna see a totally different menu for online traffic, where you can set on line traffic on and historical traffic off, for example.

    It really works, I am using it every day and it has give to me diversions from my route twice. Once with nextgen, and the last one with previous version of avicsync.It can read at list 500+ online events.

    Good luck
    Good info but it's important to make sure that http is turned on for online TMC. And you can use profile only if it's already defined in skin. Better to set the server directly. The sys.txt should be:
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    if you want to add google search capability you must also need
    Code:
    Please Login or Register to see the links

  6. #345
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    224
    Rep Power
    294

    Default

    @osiris4isis
    r u talking here for defaulti skin,ux or for arimi modded ux in sys you write?
    look in page 34,bb2005 sys,he send me. now tmc working fine in my case. should i put and

    dl_dist_0_km=100.0; distant to collect tmc data
    servers.size=1; tell how many servers to look at
    servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"

    and

    [services]
    server_addr="https://sqa.dev.naviextras.com/mobile/service"
    channel="winmo"
    device_type="iGO Primo"
    brand="Nav N Go"
    product_brand="Nav N Go"
    product_model="iGO Primo"
    naviextras_silent=1

    in my sys?


    i think this is settings for primo
    servers.size=1
    servers[0].url="http://zippy.naviextras.com/services/tmclite/data/nng-igo-tmc-iphone/0/"

  7. #346
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    141
    Rep Power
    211

    Default

    Quote Originally Posted by osiris4isis View Post
    if you want to add google search capability you must also need
    Code:
    Please Login or Register to see the links
    What are you talking about?
    Google search not working on nextgen (and igo primo)....

  8. #347
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    OK, my friends, now we are going too wide. Now we have got 2-3 solutions for sam thing

    I wold like to ask something about this. I have installed AVICSYNC form Google Play, and with that I have got this "original" sys.txt

    There is a lines

    [tmc-http]
    enabled = 1
    profile_name="nng-igo-tmc-vopa"
    profile_version=3
    dl_max_events_added=6000
    dt_sleep_on_error=30

    [network]
    available=1

    [naviextras]
    boot_service_address="https://zippy.naviextras.com/services/index/rest"

    So, I am not sure what are we talking about.

    I would like to know something abut this different profiles, that we have here. What is vopa, jci, iphone!?!
    Why we use profile jci, and server name that connect profile iphone!?!
    Is there some difference by countries, in connection with profiles?

    Thanks
    Attached Files Attached Files

  9. #348
    Master JOYTURKX's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    UNDERGROUND
    Posts
    427
    Rep Power
    349

    Default

    Quote Originally Posted by Texas View Post
    @JOYTURKX
    Teşekkür ederim

    I know that Q3 license is not available yet but I was wondering about Q2 at least for Russia and countries in red?
    All functions working (calisiyor) with Q2 maps but only Cyprus map is red (Basarsoft Turkey working good inc Cyprus)



    Good job guys @WOB @bb2005, @osiris4isis, @miksontije, on the go to Nextgen doctorate

  10. #349
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    141
    Rep Power
    211

    Default

    USA & Canada 2015.Q3 Here (lyc)
    This post requires you to click the "LIKE this post" button and hit F5 to read this content.
    Attached Files Attached Files
    • This post requires you to click the "LIKE this post" button to see Attachments.

  11. #350
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Location
    Dubai
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    help HELP: License for Middle East Maps in .lyc format (NOT .lic)

    Hi All.

    I'm looking for a license for Middle Eat Maps (preferably the Middle_East_HERE_2015.Q2 version but any others would be good too) that comes in .lyc format rather than .lic format ...

    Its for a Pioneer AVIC 8100NX if that helps...

    I'm hopeful...

 

 
Page 35 of 45 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.