Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 33 of 45 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast
Results 321 to 330 of 445
  1. #321
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    224
    Rep Power
    295

    Default

    this is combination of primo and nextgen sys settings for tmc.
    if traffic message channel is inactive bcouse we dont have proper license,or we dont have it in ours country,how can we use online traffic? or, this is not the same traffic info,correct me if im wrong. tmc and online traffic

  2.    Advertissements


  3. #322
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by JOYTURKX View Post
    Download Nextgen EU licenses + tmc files


    add this your sys.txt
    ..................

    restart app
    I have alredy done that, but this is not working on NextGen

    With only this settings

    [tmc-http]
    enabled=1
    profile_name="nng-igo-tmc-iphone"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-jci"
    profile_version=2
    udp.enabled=0

    TMC for Hungary is working.

    For Germany, I have to activate other line

    [tmc-http]
    enabled=1
    ;profile_name="nng-igo-tmc-iphone"
    profile_name="nng-igo-tmc-jci"
    profile_version=2
    udp.enabled=0

  4. #323
    Member + GreekPilot's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Greece
    Posts
    96
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by miksontije View Post
    you mean tmc is red in tmc services for greek,but you use online traffic. how? where did you set it on? if i turn off in traffic in traffic meny,i will loose trafic icon from map menu and i will not see live events - traffic summary.
    only in that menu i can change is show free trafic flow as well.(when i turn off traffic)
    First, sorry for my delayed answer, but today I had a lot of work to do.
    Second, .tmc files are not license. I believe that they contain historical traffic data. For Greece, this file is from 2011 or 2013. Too old to be accurate.
    Online traffic, has nothing to do with .tmc files. Yes, greece.tmc is red as there is no license for it yet. So I deleted the whole folder tmc in content folder, and guess what. TMC online works perfect.
    There are two things you need to make it work. A good sys.txt entry, like the one below:

    [tmc-http]
    enabled=1
    profile_name="nng-igo-tmc-jci"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-russia"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-beckerfull"
    ;profile_name="nng-igo-tmc-iphone"
    profile_version=2
    udp.enabled=0

    [tmc.src.http]
    enabled="1"

    [naviextras_bingo.tmclite.provider]
    provider_icon_key="tomtom"
    friendly_name="TomTom"
    ;provider_icon_key="here"
    ;friendly_name="HERE"

    and of course tmc.rar from either arimi (default modified skin-2, the one I am using) or from pongo (I guess it also works, I don;t know as I am not using it)

    I believe that with this tmc.rar (witch you put in ux folder) you are gonna see a totally different menu for online traffic, where you can set on line traffic on and historical traffic off, for example.

    It really works, I am using it every day and it has give to me diversions from my route twice. Once with nextgen, and the last one with previous version of avicsync.It can read at list 500+ online events.

    Good luck

  5. #324
    Senior Member WOB's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Pailula
    Posts
    114
    Rep Power
    7

    Default

    Can you make a screenshot of this extra settings for Traffic? All this lines I have in my sys.txt

    Thanks.

  6. #325
    Member + GreekPilot's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Greece
    Posts
    96
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by WOB View Post
    Can you make a screenshot of this extra settings for Traffic? All this lines I have in my sys.txt

    Thanks.
    ffscreen 00001

    [Only registered and activated users can see links. ]

    [Only registered and activated users can see links. ]

    Hope these can help!!

  7. #326
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    141
    Rep Power
    211

    Default

    Quote Originally Posted by WOB View Post
    I have alredy done that, but tmc for Greece is inactive.
    I test http-tmc for Greece and it's working.

    Do you can to show your full sys.txt?
    Spoiler: screen

    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #327
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    224
    Rep Power
    295

    Default

    Quote Originally Posted by bb2005 View Post
    I test http-tmc for Greece and it's working.

    Do you can to show your full sys.txt?
    here you mine. we talk about default ux,and default content folder with tmc folder inside,not moded ux by arimi. in all default,including tmc licence for greece,in mine case it dont work also. it is inactive,red in tmc licence menu
    i use this greece tmc Greece_TrafficNav_1.0_110602 and all 50 lyc for nextgen

    [Only registered and activated users can see links. ]

  9. #328
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    141
    Rep Power
    211

    Default

    Quote Originally Posted by miksontije View Post
    here you mine. we talk about default ux,and default content folder with tmc folder inside,not moded ux by arimi. in all default,including tmc licence for greece,in mine case it dont work also. it is inactive,red in tmc licence menu

    [Only registered and activated users can see links. ]
    I test it on default... without any skins... without any tmc folder inside content folder

    test pls with this sys.txt (I am edit some lines in yours file)
    [Only registered and activated users can see links. ]

    test on:
    Greece map HERE 2015Q3
    in license folder I have only two lyc: Avicsync_base and Europe_map_NQ_Primo_2015_Q3.lyc

  10. #329
    Master miksontije's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    a left turn at Albuquerque
    Posts
    224
    Rep Power
    295

    Default

    [Only registered and activated users can see links. ]

    nope. i dont know where is problem. maybe somebody else need to test.

  11. #330
    Master
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    World
    Posts
    141
    Rep Power
    211

    Default

    miksontije, for http-tmc you dont't need any tmc files in content folder

 

 
Page 33 of 45 FirstFirst ... 23313233343543 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.