Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 51
  1. #31
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Belarus
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    I would try to start IGO PRIMO 9.6.32 on Alpine Ina-W910R. I ask to help to find a way to scan a code of the "map", "navimenu" and "audio" buttons. I will try to state codes of buttons in sys.txt.

  2.    Advertissements


  3. #32
    Master
    giuseppe66's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    on earth
    Posts
    208
    Rep Power
    127

    Default

    Quote Originally Posted by AlexZan View Post
    I would try to start IGO PRIMO 9.6.32 on Alpine Ina-W910R. I ask to help to find a way to scan a code of the "map", "navimenu" and "audio" buttons. I will try to state codes of buttons in sys.txt.

    It's not for 910. different resolutions

  4. #33
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Belarus
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by giuseppe66 View Post
    I created this guide to all owners of radio ALPINE INE W920R and others that use ALPINE IGO system 800x480
    Quote Originally Posted by giuseppe66 View Post
    It's not for 910. different resolutions
    Alpine INA-W910R has also permission 800х480. PRIMO 9.6.32 is started, but the "map" and "navimenu" buttons don't work. In what files settings of actions when pressing buttons are stored? Whether it is possible to learn somehow what codes of pressing of these buttons in order that to state them in sys.txt?

  5. #34
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Home
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by catymag View Post
    Link in attach in post n1 is ok

    sent with my phone
    Unfortunately no longer

  6. #35
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    help

    Hi giuseppe66 thank you for your work Navi Alpine w920r. works only folder in Navi control Unlock Maps navigation device will restart .Help to check and modify this error Thank you.

  7. #36
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Location
    Italy
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Hi giuseppe66 thank you for your work. It's perfect for the Alpine INE W970bt? Function?
    Last edited by flink; 6th September 2016 at 14:05.

  8. #37
    iGO&Becker Moderator

    Korabi's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Eastern Europe
    Posts
    603
    Rep Power
    754

    Default

    Quote Originally Posted by flink View Post
    Hi giuseppe66 thank you for your work. It's perfect for the Alpine INE W970bt? Function?
    Hi flink try it , if you have this software you can try and tell us if it is okay


    Ciao , perchè non la provi e ci dici se va bene o no?

  9. #38
    Important User

    zervdim's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Salonica
    Posts
    751
    Rep Power
    706

    Default

    Quote Originally Posted by flink View Post
    Hi giuseppe66 thank you for your work. It's perfect for the Alpine INE W970bt? Function?

    [Only registered and activated users can see links. ]




    I think it will work if you write in your sys.txt only the following:
    [device]
    type="alpine_w940_eu"

  10. #39
    Master
    giuseppe66's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    on earth
    Posts
    208
    Rep Power
    127

    Default

    Quote Originally Posted by matosx View Post
    Hi giuseppe66 thank you for your work Navi Alpine w920r. works only folder in Navi control Unlock Maps navigation device will restart .Help to check and modify this error Thank you.

    you have some files corrupted

  11. #40
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Slovakia
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    help

    My English is bad......Files are not damaged navi works as it should .Not just open a folder maps and control licencie map building poi.Navi restart.Problem the EXE file alpine navi.exe.
    You can upload version which is among you navi the whole folder Alpine + global_cfg + sys.txt + alpine.exe, may not contain maps, poi, building, phoneme.I have in the navigation device is not SD.I think it helps multiple users Navi w920r.Well thank you.

    Don't double/triple post same question. It is againts the [Only registered and activated users can see links. ] .
    Please, use [Only registered and activated users can see links. ]
    Last edited by Boki_Srb; 7th September 2016 at 10:41.

 

 
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
This website uses cookies
We use cookies to store session information to facilitate remembering your login information, to allow you to save website preferences, to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners.